0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 10:45:35 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 10:42:15 pmΠέρυσι στη
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 10:42:15 pmΠέρυσι στη
Πέρυσι στη
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 03:42:30 pmMίλησα σήμερα με το ΚΥΣΔΕ και μου είπαν ότι θα συνεδριάσουν Τετάρτη - Πέμπτη μόνο για ειδικές κατηγορίες (απ' όσα γνωρίζουν ως τώρα) και αυτές όμως Πέμπτη πρωί πρέπει να βρίσκονται στην οργανική τους και να περιμένουν την ανακοίνωση.Δηλαδη για να καταλαβω σου ειπαν οτι μας εδωσαν αδεια μεχρι την Πεμπτη για να παμε τελικα την Πεμπτη και να ξαναγυρισουμε την Παρασκευη;Δεν ειμαστε καλα....τοτε τι νοημα ειχε η διευκολυνση;καψονια μας κανουν;
Mίλησα σήμερα με το ΚΥΣΔΕ και μου είπαν ότι θα συνεδριάσουν Τετάρτη - Πέμπτη μόνο για ειδικές κατηγορίες (απ' όσα γνωρίζουν ως τώρα) και αυτές όμως Πέμπτη πρωί πρέπει να βρίσκονται στην οργανική τους και να περιμένουν την ανακοίνωση.
Καλημέρα σε όλους! Guesteacher εσένα περιμένουμε! Κανένα νέο; Αγωνιούμε!
Άντε, υπουργέ μου. Δώσε νέα στο λαό.
Καλημέρα στο forum. Χτες παρουσιάστηκα στο σχολείο και πήρα άδεια για σήμερα και αύριο. Ο διευθυντής είπε σε όσους έχουμε κάνει αίτηση για απόσπαση ότι οι αποσπάσεις θα βγουν Τετάρτη βράδυ ή Πέμπτη πρωί κλείνοντας το μάτι. Είπε να μην ξεροσταλιάζουμε μπροστά στον υπολογιστή νωρίτερα από Τετάρτη βράδυ. Ρωτήσαμε αν έχει κάποια εσωτερική πληροφόρηση, αλλά δεν είπε κάτι. Αυτά...
καλημέρα!για αποσπασεις αθμιας θα ανακοινωθούν όλες σήμερα, έτσι δεν είναι;όχι μόνο ειδικές κατηγορίες;γιατί έχω βαρεθεί να ακούω πια ό,τι του κατέβει του καθένα...