0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειναι λογικο να ισχυσει κατι τετοιο...τι βυσμα..? αφου υπαρχουν οι αιτησεις με τα μορια...αν εγιναν με βυσμα, οταν ανακοινωθουν οι λιστες διπλα θα υπαρχουν και τα μορια....δεν μπορει να σταθει κατι τετοιο...ειναι αδιανοητο
Εχουν σταλει λιστες οντως μονο ομως αυτων που ειναι στους ΟΤΑκαι προηγουνται
Παράθεση από: darmar στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:02:11 pmΕχουν σταλει λιστες οντως μονο ομως αυτων που ειναι στους ΟΤΑκαι προηγουνταιΩραία να δούμε τα ονόματα και τα μόριά τους!
Παράθεση από: irdar στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:01:57 pmδεν ειναι λογικο να ισχυσει κατι τετοιο...τι βυσμα..? αφου υπαρχουν οι αιτησεις με τα μορια...αν εγιναν με βυσμα, οταν ανακοινωθουν οι λιστες διπλα θα υπαρχουν και τα μορια....δεν μπορει να σταθει κατι τετοιο...ειναι αδιανοητοκαι ποιος σου ειπε οτι θα ανακοινωθουν τα μορια?
από το γραφειο π.ε. μου ειπαν πως σταλθηκαν 2 ονοματα που κατι λενε να αφαιρεθουν από τα κενα και κάτι τέτοιο. όχι αποσπάσεις σε ενα νομο που δινει πολλες αποσπάσεις ήταν 2 πε70. ούτε ειδικη κατηγορια ούτε κατα προτεραιότητα.
Xτες ακουω απο γνωστη της πεθερας μου οτι θα παει στη ΔΠΕ γιατι εχουν λεει τη λιστα με τις αποσπασεις ηδη. Και γελασα. Λεω τι ραδιο αρβυλα!!! Αμ δε... Η πεθερα μου ηξερε καλυτερα απο εμενα που ξεροσταλιαζω εδω ολο το καλοκαιρι.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟΥ ΚΝΩΔΑΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.Γκλαβ και Λασ διαφεντευουν...