0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sensible στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:09:05 pmΣυγνώμη αλλά που το βρήκε αυτό το pdf το PDE.gr και το ανεβοκατεβάζει στο site;;;;Ήταν από Φθιώτιδα νομίζω. Αθμια / βθμια δεν πρόσεξα... αλλά δεν άνοιγε τα ονόματα. Ένας χριστιανός από τη δνση που να το άνοιξε δεν υπάρχει να μας πει τι ονόματα είχε...
Συγνώμη αλλά που το βρήκε αυτό το pdf το PDE.gr και το ανεβοκατεβάζει στο site;;;;
Παράθεση από: vassogar στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:07:40 pmπάντως μπράβο στο επικοινωνιακο παιχνιδι του μπρατη!!!αυτο εξηγουσα χθες στην ξαδερφη μοπου ειναι φιλολογος. επειδη οι της δευτεροβαθμιας ειναι αφαντοι εμεις οι της πρωτοβαθμιας εχουμε και καλα το μπρατη ο οποιος μεχρι στιγμης μονο να παραπληροφορει ξερει...για ποσο καιρο ελεγε: 'η εγκυκλιος των αποσπασεων θα υπογραφει σημερα!!!'!θα προτιμουσα παντως να μας ενημερωνει καποιος με σιγουση και εγκυρη ενημερωση!Ρώτα κι εμάς της δευτεροβάθμιας που δεν έχουμε καθόλου ενημέρωση!
πάντως μπράβο στο επικοινωνιακο παιχνιδι του μπρατη!!!αυτο εξηγουσα χθες στην ξαδερφη μοπου ειναι φιλολογος. επειδη οι της δευτεροβαθμιας ειναι αφαντοι εμεις οι της πρωτοβαθμιας εχουμε και καλα το μπρατη ο οποιος μεχρι στιγμης μονο να παραπληροφορει ξερει...για ποσο καιρο ελεγε: 'η εγκυκλιος των αποσπασεων θα υπογραφει σημερα!!!'!θα προτιμουσα παντως να μας ενημερωνει καποιος με σιγουση και εγκυρη ενημερωση!
Το λινκ το βάζετε λίγο κάποιος.?
Μαυρο σε ολους! Οπως μας μαυριζουν τις ζωες! Ντροπη τους!
Παράθεση από: ΘΗΣΕΑΣ 1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:07:30 pmAν δεν έχετε 5ετία απο ΦΕΚ θα σας κόψουν την μετάταξησϊγουρα από ΦΕΚ; είχα ρωτήσει και μου είχαν πει συνολικά 5ετία (με τις αναπληρώσεις). Δεν είχα κρατήσει όνομα υπαλλήλου, αλλά από τη συγκεκριμένη ΔΔΕ έχω πάρει και άλλοτε λανθασμένες πληροφορίες
Aν δεν έχετε 5ετία απο ΦΕΚ θα σας κόψουν την μετάταξη