0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά όταν λέει "αποσπάσεις εκπ/κών ως Κ.Π. σύμφωνα με την εγκύκλιο αποσπάσεων μπλα μπλα μπλα" τι σημαίνει αυτό το Κ.Π.;;;Μήπως αυτό είναι το κλειδί για την απάντηση στην ερώτηση "τι είναι αυτές οι αποσπάσεις";Ξέρει κανείς;;;
Απ' ότι φαίνεται πρόκειται όντως για βυσματοαποσπάσεις και βυσματομετατάξεις!!!!! Είναι μεταβολές που κανονικά θα γίνονταν κρυφά με απευθείας ανακοίνωση στις ΔΙΔΕ και ΔΙΠΕ, χωρίς δημοσίευση με μόρια κλπ, απλά κάποιος από τη Φθιώτιδα έκανε το λάθος( να το δημοσιεύσει κι έτσι διέρρευσε. Είναι απίστευτο! Μιλάμε για ένα Υπουργείο που ξεπερνάει σε λαμογιά και αδιαφάνεια οτιδήποτε έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν! Ο Υπουργός είναι ακόμη στη θέση του;;;; Δεν παραιτήθηκε; Πως τολμάνε να εμποδίζουν εμάς να ενωθούμε με τις οικογένειές μας ενώ την ίδια στιγμή δίνουν δικά τους ονόματα κάτω από το τραπέζι;
πάντως οι ΠΕ02 ας αναθαρρήσουν- γύρω στους 11 είναι οι ειδικές κατηγορίες πε02 και 3-4 μόνο ''μπήκαν'' Αθήνα.
Παράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:08:04 pmπάντως οι ΠΕ02 ας αναθαρρήσουν- γύρω στους 11 είναι οι ειδικές κατηγορίες πε02 και 3-4 μόνο ''μπήκαν'' Αθήνα.Εγώ γιατί δεν αναθαρρώ;
Εγώ είμαι σύζυγος τέως πληροφορικού της