0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα. Κατά προτεραιότητα δεν σημαίνει οτι ικανοποιούνται όλες, αλλά αν υπάρχουν κενά στην περιοχή, πρώτα ικανοποιούνται αυτοί και μετά οι υπόλοιποι. Δύο ονόματα που αναγνώρισα είναι όντως στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Ο ένας είναι αιρετός και μία σύζυγος στρατιωτικού.
Παράθεση από: MatinaPEO2 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:02:14 pmΕγώ είμαι σύζυγος τέως πληροφορικού της
Εγώ είμαι σύζυγος τέως πληροφορικού της
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:09:37 pmΠαράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:08:04 pmπάντως οι ΠΕ02 ας αναθαρρήσουν- γύρω στους 11 είναι οι ειδικές κατηγορίες πε02 και 3-4 μόνο ''μπήκαν'' Αθήνα.Εγώ γιατί δεν αναθαρρώ; ...ασκησεις θαρρους λοιπον!!! "αει...χασου...μυρμηγκακι..."
Παράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:08:04 pmπάντως οι ΠΕ02 ας αναθαρρήσουν- γύρω στους 11 είναι οι ειδικές κατηγορίες πε02 και 3-4 μόνο ''μπήκαν'' Αθήνα.Εγώ γιατί δεν αναθαρρώ;
πάντως οι ΠΕ02 ας αναθαρρήσουν- γύρω στους 11 είναι οι ειδικές κατηγορίες πε02 και 3-4 μόνο ''μπήκαν'' Αθήνα.
Ποτε θα παρουν τα μυαλα μας αναποδες , αυτο αναρωτιεμαι κι εγω!!!!νομιζω πως φτανουμε σιγα σιγα στα ορια μας...
Δεν είναι επίσημο. Το έβγαλε όμως το alfavita και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Στο minedu.gov.gr δεν αναφέρεται τίποτα. Πρόκειται για συνονθύλευμα βυσμάτων, αιρετών, ειδικών κατηγοριών κλπ αλλά δεν έχει δοθεί από το υπουργείο οπότε δεν είναι τελικό για τις κατηγορίες αυτές (ούτε για τα βύσματα βεβαίως...)
Παράθεση από: zhto29 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:12:13 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:09:37 pmΠαράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 05:08:04 pmπάντως οι ΠΕ02 ας αναθαρρήσουν- γύρω στους 11 είναι οι ειδικές κατηγορίες πε02 και 3-4 μόνο ''μπήκαν'' Αθήνα.Εγώ γιατί δεν αναθαρρώ; ...ασκησεις θαρρους λοιπον!!! "αει...χασου...μυρμηγκακι..."υποθέτω γιατί νομίζεις ότι τα κενά για τους ΠΕ02 ήταν ελαχιστότατα, κ ότι οι αιτήσεις των ειδικών κατηγοριών πε02 ήταν πάρα πολλές...άρα βλέπεις το ποτήρι όχι μισογεμάτο, αλλά σχεδόν άδειο. Αν όμως οι αιτήσεις των ΠΕ02 ήταν πάρα πολύ λίγες, αυτές οι ελάχιστες, τότε με δεδομένα τα πολλά κενά που λέγεται πως υπάρχουν σε αττική κ ελλάδα γενικώς, μήπως θα έπρεπε να αναθαρρήσεις λίγο?ΥΓ. θΑ ΕΊΧΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΝΑ