0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γράφει Μπράτης :ΟΡΙΣΤΙΚΟ..ΠΕΜΠΤΗ 8.30 Π.Μ ΚΥΣΠΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ...Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα καράβι/αεροπλάνο να φύγω
Παράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 07:03:26 pmΓράφει Μπράτης :ΟΡΙΣΤΙΚΟ..ΠΕΜΠΤΗ 8.30 Π.Μ ΚΥΣΠΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ...Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα καράβι/αεροπλάνο να φύγω
Παράθεση από: popai στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 07:10:42 pmΠαράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 07:03:26 pmΓράφει Μπράτης :ΟΡΙΣΤΙΚΟ..ΠΕΜΠΤΗ 8.30 Π.Μ ΚΥΣΠΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ...Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα καράβι/αεροπλάνο να φύγω
παρακαλουνται οσοι ταξιδεψουν με πλοιο να κατσουν στην πρυμνη...ο πλοιαρχος θα ανακοινωσει τις αποσπασεις και μπορειτε να πηδηξετε και να γυρισετε κολυμπωντας....απο την αλλη οσοι προτιμησουν το αεροπλανο να φερουν αλεξιπτωτο με προωθητικες τουρμπινες για το γρηγορο και εγκαιρο επαναπατρισμο...απο τις παραπανω ρυθμισεις εξαιρουνται ο superman, o batman και ο spiderman για ευνοητους λογους. Έτσι το βλέπει ο συνάδελφος Γιώργος από το fb. Έτσι για να γελάσουμε λίγο!!!