0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα οι Κ.Π. αποσπάσεις που βγήκαν σήμερα, αναιρούν την ενημέρωση του Φιρτινίδη για συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ Τετάρτη-Πέμπτη που θα αφορούσε και τις Κ.Π.;;;
Παράθεση από: mariefrance στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 07:41:38 pmΑυτες οι αποσπασεις ειναι κατα κυριο λογο αιρετοι ΟΤΑ και συζυγοι δικαστικων και ολιγον απο βυσμα. Ειναι μια ατυπη ενημερωση των Διευθυντων ΔΔΕ για να ξερουν να υπολογισουν τα λειτουργικα τους κενα.αφορά αφορά δασκάλους ή καθηγητές; και πού μπορείς να τις δείς;
Αυτες οι αποσπασεις ειναι κατα κυριο λογο αιρετοι ΟΤΑ και συζυγοι δικαστικων και ολιγον απο βυσμα. Ειναι μια ατυπη ενημερωση των Διευθυντων ΔΔΕ για να ξερουν να υπολογισουν τα λειτουργικα τους κενα.αφορά
Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί ήδη (δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες ), αλλά το παραθέτω:Ο Υπουργός, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απάντησε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην επαναεπιβεβαίωση των κενών που ζήτησε το Υπουργείο από τις Διευθύνσεις Π.Ε. και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη και αν χρειαστεί θα δοθεί επιπλέον παράταση στους εκπαιδευτικούς που έχουν ζητήσει απόσπαση ώστε να παρουσιαστούν στις θέσεις τους αργότερα.http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B4%CE%BF%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%8D%CE%B4%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD
Παράθεση από: mariefrance στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 05:03:33 pmΠαράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 03:42:30 pmMίλησα σήμερα με το ΚΥΣΔΕ και μου είπαν ότι θα συνεδριάσουν Τετάρτη - Πέμπτη μόνο για ειδικές κατηγορίες (απ' όσα γνωρίζουν ως τώρα) και αυτές όμως Πέμπτη πρωί πρέπει να βρίσκονται στην οργανική τους και να περιμένουν την ανακοίνωση.Δηλαδη για να καταλαβω σου ειπαν οτι μας εδωσαν αδεια μεχρι την Πεμπτη για να παμε τελικα την Πεμπτη και να ξαναγυρισουμε την Παρασκευη;Δεν ειμαστε καλα....τοτε τι νοημα ειχε η διευκολυνση;καψονια μας κανουν;Αρκετοί από εμάς θα έχουν πάει ήδη 4 φορές μέχρι την Πέμπτη, αρκετά μακρυά από τον τόπο της κατοικίας τους. Αυτό δε σημαίνει ότι εγκρίνω όλα αυτά τα παράλογα που συμβαίνουν.
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 03:42:30 pmMίλησα σήμερα με το ΚΥΣΔΕ και μου είπαν ότι θα συνεδριάσουν Τετάρτη - Πέμπτη μόνο για ειδικές κατηγορίες (απ' όσα γνωρίζουν ως τώρα) και αυτές όμως Πέμπτη πρωί πρέπει να βρίσκονται στην οργανική τους και να περιμένουν την ανακοίνωση.Δηλαδη για να καταλαβω σου ειπαν οτι μας εδωσαν αδεια μεχρι την Πεμπτη για να παμε τελικα την Πεμπτη και να ξαναγυρισουμε την Παρασκευη;Δεν ειμαστε καλα....τοτε τι νοημα ειχε η διευκολυνση;καψονια μας κανουν;
Mίλησα σήμερα με το ΚΥΣΔΕ και μου είπαν ότι θα συνεδριάσουν Τετάρτη - Πέμπτη μόνο για ειδικές κατηγορίες (απ' όσα γνωρίζουν ως τώρα) και αυτές όμως Πέμπτη πρωί πρέπει να βρίσκονται στην οργανική τους και να περιμένουν την ανακοίνωση.
Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα από τον Μπράτηhttp://www.doe.gr/013/pm030913.pdf