0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Jak 13 εγω απλα στηλιτευσα την αναλγησια του Υπουργειου. Ειναι καψονι το να σε τρεχουνε ενω σου ειπαν να μην πας. Ας ελεγαν ολοι στα σχολεια στις 2/9. Ειναι κοροιδια πως να το κανουμε.
Παράθεση από: vermoudakias στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 09:36:17 pmΠαράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 09:27:08 pm θα δοθεί παράταση σε αυτούς που δεν ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες ώστε να μην παρουσιαστούν την Πέμπτη και να παρουσιαστουν τη Δευτέρα???Είναι κριμα να περνάμε όλο αυτό το μαρτύριο.Όλη η μέρα μας έτσι πέρασε μπροστά στον pcΓιατι δόθηκε στις ειδικές κατηγορίες παράταση για την παρουσία τους;Mάλλον δεν το διατύπωσα σωστά!Να πάρουν παράταση όσοι ανήκουν στους εκπαιδευτικους που οι αποσπάσεις τους θα εξεταστούν την Πέμπτη!
Παράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 09:27:08 pm θα δοθεί παράταση σε αυτούς που δεν ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες ώστε να μην παρουσιαστούν την Πέμπτη και να παρουσιαστουν τη Δευτέρα???Είναι κριμα να περνάμε όλο αυτό το μαρτύριο.Όλη η μέρα μας έτσι πέρασε μπροστά στον pcΓιατι δόθηκε στις ειδικές κατηγορίες παράταση για την παρουσία τους;
θα δοθεί παράταση σε αυτούς που δεν ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες ώστε να μην παρουσιαστούν την Πέμπτη και να παρουσιαστουν τη Δευτέρα???Είναι κριμα να περνάμε όλο αυτό το μαρτύριο.Όλη η μέρα μας έτσι πέρασε μπροστά στον pc
Εγώ έχω πάει 950 χλμ μακρυά και έκανα αίτηση αδείας.
Παράθεση από: Loggin στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 09:38:14 pmΕγώ έχω πάει 950 χλμ μακρυά και έκανα αίτηση αδείας.Loggin, αφού πήγες στην οργανική σου τι αίτηση άδειας έκανες;
Αφού δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι ακόμα ποιες περιπτώσεις θα εξετάσουν την Πέμπτη!
Άντε να δούμε....Και την Κυριακή θα βγάλουν άλλη ανακοίνωση να παρουσιαστούμε την Πέμπτη και πάει λέγοντας....
Παράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 10:34:45 pmΆντε να δούμε....Και την Κυριακή θα βγάλουν άλλη ανακοίνωση να παρουσιαστούμε την Πέμπτη και πάει λέγοντας.... Και εμείς που έχουμε ήδη ξεσπιτωθεί και είμαστε στο ξενοδοχείο θα έχουμε ξοδέψει ολόκληρο το μηνιάτικο μεχρι να αποφασίσουν...
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 09:43:56 pmΑφού δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι ακόμα ποιες περιπτώσεις θα εξετάσουν την Πέμπτη!Την Πέμπτη δεν θα εξεταστούν οι "γενικές" αποσπάσεις;