0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κανένα νέο για το ποτε θα παρουσιαστούμε; βγήκε εγκύκλιος σήμερα ή....;;;;
Παράθεση από: vermoudakias στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 12:02:13 pmΚαι σε μενα γιατι είπαν ότι σήμερα θα βγουν οι αποσπάσεις των κατά προτεραιότητα, ειδικών, κλπ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ:<Σε ότι αφορά τις αποσπάσεις, παρά τα εμπόδια που θέτει η ηγεσία του Υπουργείου, προγραμματίστηκε διήμερη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ για την Τετάρτη 4/9 και Πέμπτη 5/9 με θέματα ημερήσιας διάταξης: τις αποσπάσεις ειδικών κατηγοριών και κατά προτεραιότητα αποσπάσεις, αποσπάσεις σε μουσικά, καλλιτεχνικά σχολεία, στο σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου και στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.>ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ:<Επιμένουμε να συζητηθούν και να ανακοινωθούν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 5/9/2013 όλες οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ καθώς οι αποσπάσεις σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής.Ενημερώσαμε τον πρόεδρο του ΚΥΣΔΕ για τη θέση μας ότι αυτή η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ δεν πρέπει και δεν μπορεί να τελειώσει εάν δεν έχουν εξετασθεί οι αιτήσεις απόσπασης όλων των συναδέλφων.Συνεπώς εάν χρειαστεί θα πρέπει να συνεχισθεί η συνεδρίαση και την Παρασκευή 6/9/13 ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι για το που θα αναλάβουν υπηρεσία τη Δευτέρα 9/9/13.>ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣοκ τοτε
Και σε μενα γιατι είπαν ότι σήμερα θα βγουν οι αποσπάσεις των κατά προτεραιότητα, ειδικών, κλπ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ:<Σε ότι αφορά τις αποσπάσεις, παρά τα εμπόδια που θέτει η ηγεσία του Υπουργείου, προγραμματίστηκε διήμερη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ για την Τετάρτη 4/9 και Πέμπτη 5/9 με θέματα ημερήσιας διάταξης: τις αποσπάσεις ειδικών κατηγοριών και κατά προτεραιότητα αποσπάσεις, αποσπάσεις σε μουσικά, καλλιτεχνικά σχολεία, στο σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου και στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.>ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ:<Επιμένουμε να συζητηθούν και να ανακοινωθούν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 5/9/2013 όλες οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ καθώς οι αποσπάσεις σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής.Ενημερώσαμε τον πρόεδρο του ΚΥΣΔΕ για τη θέση μας ότι αυτή η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ δεν πρέπει και δεν μπορεί να τελειώσει εάν δεν έχουν εξετασθεί οι αιτήσεις απόσπασης όλων των συναδέλφων.Συνεπώς εάν χρειαστεί θα πρέπει να συνεχισθεί η συνεδρίαση και την Παρασκευή 6/9/13 ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι για το που θα αναλάβουν υπηρεσία τη Δευτέρα 9/9/13.>ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Παράθεση από: Theoanagn στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 12:03:18 pmΥπάρχει κανένα νέο για το ποτε θα παρουσιαστούμε; βγήκε εγκύκλιος σήμερα ή....;;;;Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο νέο.Στην πρωτοβάθμια της οργανικής μου, όταν τους τηλεφώνησα είπαν να καλέσουμε ξανά το μεσημέρι για να μας πουν σίγουρα.
Παράθεση από: gio66 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:28:22 amΑν κάποιος γνωρίζει -πέρα από το πότε θα ανακοινωθούν - οποιαδήποτε πληροφορία για τον αριθμό των κενών/περιοχή και των αποσπάσεων, ας την παραθέσει...Μας έχει φάει η αγωνία πια...Αυτό δεν το γνωρίζει το υπουργείο καλά καλά....
Αν κάποιος γνωρίζει -πέρα από το πότε θα ανακοινωθούν - οποιαδήποτε πληροφορία για τον αριθμό των κενών/περιοχή και των αποσπάσεων, ας την παραθέσει...Μας έχει φάει η αγωνία πια...
θα μας ενημερωσει καποιος για το αν θα παρουσιαστουμε;τι θα κανουμε;στο γραφειο μου γραμμη δε βγαζω!
Παράθεση από: vassogar στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 12:38:55 pmθα μας ενημερωσει καποιος για το αν θα παρουσιαστουμε;τι θα κανουμε;στο γραφειο μου γραμμη δε βγαζω!πήρα στο υπουργείο αλλά δεν ξέρουν, πήρα στηνοργανική μου δεν ξέρουν....πού αλλού να πάρω?Όλοι περιμένουν αυτην την εγκύκλιο που δεν βγαίνει !!!!Τι σκεφτεται αυτός ο άνθρωπος και δεν την βγάζει
Παιδιά θα πείτε πως δεν πάω καθόλου καλά ( και με το δίκιο σας) αλλά μόλις έταξα μια Φανουρόπιτα να φανερωθεί άμεσα η εγκύκλιος και οι αποσπάσεις...Δεν είμαι καλά το ξέρω Και ακόμα δεν έχω κλείσει εισιτήριο για το βράδυ....