0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά αυτές οι αποσπάσεις τι είναι; οι κανονικές ή κατά προτεραιότητα;http://www.minedu.gov.gr/home/themata-prosopikou-main/135-protobathmia-kai-deyterobathmia/10036-04-09-13.html
Ολοι της ββαθμιας ειμαστε στη θεση μας στην αλλη ακρη απο 2.9.και τωρα θα θυμηθουν να μας πουν να παρουσιαστουμε αποΔευτερα;γελοιοι ολοι τους
Παράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:16:28 pmΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ
ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ
Τωρα το θυμηθηκαν;;;Την προηγουμενη εβδομαδα μας θεωρουσαν ολους απαραιτητους για τις επαναληπτικες εξετασεις Σεπτεμβριου και τωρα τι;;; Ας μας αφησουν στην αγωνια μας... Αν κανουν κανενα αστειο και πουν να παρουσιαστουμε την Δευτερα, οι της δικης μου ΔΔΕ θα "βραχυκυκλωσουν"! Δεν θα ξερουν πως να το ερμηνευσουν! Το βλεπω να μας πουν να φυγουμε και να ξαναρθουμε απο Δευτερα!!![/quot Και για τις εξετάσεις που λές , εγώ έστειλα στο σχολείο μου θέματα για τα μαθήματα και κάθε πρωι τηλέφωνα επι τηλεφώνων , για τις απαντήσεις και για τη διεξαγωγή ...αλήθεια αυτό δε με πειράζει ...αυτό που με πειράζει είναι να υπάρχει διάσπαση μεταξύ των εκπαιδευτικών και η απίστευτη αυτή κατάσταση που ζούμε που κοντεύει να μας τρελάνει
Παράθεση από: Commando στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:31:13 pmΠαράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:16:28 pmΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ