0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vassogar στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:48:27 pmΠαράθεση από: Commando στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:31:13 pmΠαράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:16:28 pmΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ
Παράθεση από: Commando στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:31:13 pmΠαράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:16:28 pmΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ
Παράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:16:28 pmΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ
ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ
Συμφωνώ... ας μην τρωγόμαστε μεταξύ μας, απλά αυτό με τις "κατά προτεραιότητες" κι εμένα μου στοιχίζει κάπως...Κι εγώ με δύο μικρά παιδιά μια ... κάποια ... προτεραίοτητα δεν είμαι ... ????Τι να κάνω πια ... ο άντρας μου δεν είναι στρατιωτικός αλλά είναι ιδιωτικός υπάλληλος !!??Ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος στρατιωτικός ... ΠΙΑΝΕΙ Και αγαπητέ κ. Οικονομίδη σας παρακαλώ αυτό το "ακριτική Καστοριά"....ΜΑΚΑΡΙ να πάρω απόσπαση για την όμορφη Καστοριά!!! Θα μπορώ να βλέπω και τα παιδιά μου κάθε βδομάδα!!!Έχει κάθε μέρα λεωφορία και δρόμους για να φτάσεις όπου θες!!!Στο νησάκι μου που είναι κι αυτό ακριτικό το χειμώνα μπορεί να κάνει και μήνα να πιάσει πλοίο....
Εντάξει πάλι για το προσωπικό σου θέμα μιλάς. Αυτό είναι αυτισμός.
για αυτο ανεφερα και παραπανω...ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!