0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:16:28 pmΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ
ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΑ
Κυσδε πραγματοποιειτε τωρα;για να βγουν οι κ.π. αποσπασεις (δευτεροβαθμια)η οχι;γνωριζεις κσποιος κατι;εγω βρηκα τηλ στο γραφειο υπουργου αλλα δεν απανταει κανεις.σε 45 λεπτα θα πρεπει να φυγω.τα νευρα μου
Καλά ακόμη τον ψάχνουν (για να υπογράψει) ; Κρύβεται; Ή έχει πάει για φαγητό ο γλυκούλης ενώ εμείς τρώμε τα λυσσακά μας;;
Η μάνα μου, μου είπε που μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν από λίγο ότι εμφανίστηκε ο Κεδίκογλου στον Αντένα και είπε ότι όλες οι αποσπάσεις των καθηγητών θα έχουν βγει μέχρι την Παρασκευή και από τη Δευτέρα όλοι στη θέση τους. Είπε ότι ήδη έχει προχωρήσει το θέμα των μετατάξεων και ότι ήδη έχουν βγει οι αποσπάσεις για τα γραφεία και πως πριν ανοίξουν τα σχολεία όλοι θα είναι στη θέση τους.
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 04:53:12 pmΗ μάνα μου, μου είπε που μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν από λίγο ότι εμφανίστηκε ο Κεδίκογλου στον Αντένα και είπε ότι όλες οι αποσπάσεις των καθηγητών θα έχουν βγει μέχρι την Παρασκευή και από τη Δευτέρα όλοι στη θέση τους. Είπε ότι ήδη έχει προχωρήσει το θέμα των μετατάξεων και ότι ήδη έχουν βγει οι αποσπάσεις για τα γραφεία και πως πριν ανοίξουν τα σχολεία όλοι θα είναι στη θέση τους. Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Μακάρι...