0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειλικρινα δε ξερω τι αλλο περιμενουμε κλωτσιες στο στομαχι; Διαθεσιμοτητες υποχρεωτικες μεταταξεις - αδιαφανεις μεταταξεις non papers που αλωνιζουν με κατα προτεραιοτητα αποσπασεις που μονο κατα προτεραιοτητα δεν ειναι ,αποσπασεις την τελευταια στιγμη και αν...... πηγαινε τη Δευτερα οχι την Πεμπτη τελικα πηγαινε την Πεμπτη και μπορει να ξαναερθεις την Παρασκευη , φυγε εσυ ελα εσυ και η ΟΛΜΕ που;;;; Εγω προσωπικα δεν αισθανομαι οτι με εκπροσωπει αυτο το Οργανο που ουτε μια φορα δεν ανεδειξε στα καναλια την πραγματικη κατασταση των νεοδιοριστων με 600 ευρω λες και ολοι οι εκπαιδευτικοι ειναι 55 χρονων Δασκαλοι και με οργανικη θεση διπλα στο σπιτι τους.
Πήγαινε στη συνέλευση και πες τα! Από δω, δυστυχώς, δε μας ακούει κανείς!
Η μάνα μου, μου είπε που μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν από λίγο ότι εμφανίστηκε ο Κεδίκογλου στον Αντένα και είπε ότι όλες οι αποσπάσεις των καθηγητών θα έχουν βγει μέχρι την Παρασκευή και από τη Δευτέρα όλοι στη θέση τους. Είπε ότι ήδη έχει προχωρήσει το θέμα των μετατάξεων και ότι ήδη έχουν βγει οι αποσπάσεις για τα γραφεία και πως πριν ανοίξουν τα σχολεία όλοι θα είναι στη θέση τους.
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 04:53:12 pmΗ μάνα μου, μου είπε που μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν από λίγο ότι εμφανίστηκε ο Κεδίκογλου στον Αντένα και είπε ότι όλες οι αποσπάσεις των καθηγητών θα έχουν βγει μέχρι την Παρασκευή και από τη Δευτέρα όλοι στη θέση τους. Είπε ότι ήδη έχει προχωρήσει το θέμα των μετατάξεων και ότι ήδη έχουν βγει οι αποσπάσεις για τα γραφεία και πως πριν ανοίξουν τα σχολεία όλοι θα είναι στη θέση τους.Δεν διαφωνώ για τα όσα σου μετέφεραν, αλλά δεν πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα τα έχουν ανακοινώσει...και έστω ότι θα βγουν οι αποσπάσεις....τα ΠΥΣΠΕ και τα ΠΥΣΔΕ πότε θα συνεδριάσουν, ώστε να τοποθετήσουν όσους έχουν πάρει την απόσπαση; Και αύριο θα πάμε στην οργανική μας ή θα βγει αργά το βράδυ (ως συνήθως) η εγκύκλιος που θα λέει ότι μας δίνουν την Πέμπτη και τη Δευτέρα;
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 04:53:12 pmΗ μάνα μου, μου είπε που μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν από λίγο ότι εμφανίστηκε ο Κεδίκογλου στον Αντένα και είπε ότι όλες οι αποσπάσεις των καθηγητών θα έχουν βγει μέχρι την Παρασκευή και από τη Δευτέρα όλοι στη θέση τους. Είπε ότι ήδη έχει προχωρήσει το θέμα των μετατάξεων και ότι ήδη έχουν βγει οι αποσπάσεις για τα γραφεία και πως πριν ανοίξουν τα σχολεία όλοι θα είναι στη θέση τους. Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Μακάρι...
Πραγματικά τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια.Δεν μπορώ άλλο,γιατί δεν υπογράφει?Τι θα γίνει αυριο?