0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οντως αυτο το εγγραφο δεν υπαρχει στο Υπουργειο. Ισως ανεβει αργοτερα στο site. Η μια εγκυκλιος που μνημονευεται εκει, αφορουσε τους δασκαλους κ νηπιαγωγους που περιμενουν αποσπαση και οι αλλη τους εκπαιδευτικους δευτεροβαθμιας που ανηκουν ειδικη κατηγορια, κατα προτεραιοτητα, συνεξεταση. Επισης ελεγε κ για τους μεταταχθεντες.Αν ισχυει αυτο, οι παραπανω κατηγοριες 9/9 αντι για αυριο
η προηγουμενη ελεγε κ για τους μεταταχθεντες... κ μερικες διευθυνσεις ακομα λενε δεν εχουν καμια ενημερωση κ υπαρχουμε κ εμεις που δεν πηραμε μεταταξη στον τοπο μας κ μας ακυρωσαν κ τις αποσπασεις κ ακομα δεν μας αναγνωριζουν στην αθμια κ ενας κακος χαμος!!! να παμε ή να μην παμε.?? μια φορα να βρεθει ενας να μου πει υπευθυνα απο ολους αυτους που ειναι τοσο ικανοι ωστε να τους παιρνουν κ να τους ξαναπαιρνουν στα γραφεια κ να τους ματατασουν κ μονιμα!!! Αντε ποτε θα εκραγουμε δεν ξερω...
http://www.minedu.gov.gr/home/themata-prosopikou-main/135-protobathmia-kai-deyterobathmia/10040-04-09-13-parousia-ekp.htmlβγηκε
Παράθεση από: Κοράκι στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:02:45 pmη προηγουμενη ελεγε κ για τους μεταταχθεντες... κ μερικες διευθυνσεις ακομα λενε δεν εχουν καμια ενημερωση κ υπαρχουμε κ εμεις που δεν πηραμε μεταταξη στον τοπο μας κ μας ακυρωσαν κ τις αποσπασεις κ ακομα δεν μας αναγνωριζουν στην αθμια κ ενας κακος χαμος!!! να παμε ή να μην παμε.?? μια φορα να βρεθει ενας να μου πει υπευθυνα απο ολους αυτους που ειναι τοσο ικανοι ωστε να τους παιρνουν κ να τους ξαναπαιρνουν στα γραφεια κ να τους ματατασουν κ μονιμα!!! Αντε ποτε θα εκραγουμε δεν ξερω...Τελικά ακυρώθηκαν δηλαδή οι αιτήσεις απόσπασης όσων μετατάχθηκαν στην α΄βάθμια;
Εντελώς απαξιωτική συμπεριφορά από τον κ. Υπουργό....γιατί άραγε;
Παράθεση από: PAMELA27 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:07:56 pmΠαράθεση από: Κοράκι στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:02:45 pmη προηγουμενη ελεγε κ για τους μεταταχθεντες... κ μερικες διευθυνσεις ακομα λενε δεν εχουν καμια ενημερωση κ υπαρχουμε κ εμεις που δεν πηραμε μεταταξη στον τοπο μας κ μας ακυρωσαν κ τις αποσπασεις κ ακομα δεν μας αναγνωριζουν στην αθμια κ ενας κακος χαμος!!! να παμε ή να μην παμε.?? μια φορα να βρεθει ενας να μου πει υπευθυνα απο ολους αυτους που ειναι τοσο ικανοι ωστε να τους παιρνουν κ να τους ξαναπαιρνουν στα γραφεια κ να τους ματατασουν κ μονιμα!!! Αντε ποτε θα εκραγουμε δεν ξερω...Τελικά ακυρώθηκαν δηλαδή οι αιτήσεις απόσπασης όσων μετατάχθηκαν στην α΄βάθμια;ετσι μας ειπαν απο το κυσδε... σε ενα θαυμα ελπιζω πλεον!!
Ελεος εφτασα στο λιμανι κ τωρα μου λενε να γυρισω πισω.παιδια περιμενω αποσπαση κατα προτ. Και ειμαι δευτεροβαθμια αφορα κ εμενα το εγγραφο για να παρουσιαστω την δευτερας;βοηθεια νααπαντισει καποιοςγια να μην μπω στο πλοιο.....