0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ποιους αναφερεται; σε ολη αθμια βθμια;
Παράθεση από: PE20_2006 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:17:44 pmΕλεος εφτασα στο λιμανι κ τωρα μου λενε να γυρισω πισω.παιδια περιμενω αποσπαση κατα προτ. Και ειμαι δευτεροβαθμια αφορα κ εμενα το εγγραφο για να παρουσιαστω την δευτερας;βοηθεια νααπαντισει καποιοςγια να μην μπω στο πλοιο.....Και εσενα αφορά η ανακοίνωση . Όλους όσους αφορούσε η προηγούμενη που έλεγε να παρουσιαστούμε αυριο. Οπότε γύρνα πίσω συνάδελφε
Ελεος εφτασα στο λιμανι κ τωρα μου λενε να γυρισω πισω.παιδια περιμενω αποσπαση κατα προτ. Και ειμαι δευτεροβαθμια αφορα κ εμενα το εγγραφο για να παρουσιαστω την δευτερας;βοηθεια νααπαντισει καποιοςγια να μην μπω στο πλοιο.....
Μπράβο, συνάδελφοι, οι λιγότεροι από τους μισούς από εμάς θα πάτε στα σχολεία στις 9/9. Εγώ θα κάνω 500 χλμ. καθημερινά μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις Λες και οι υπόλοιποι είμαστε κορόιδα. Δεν καταλαβαίνω, γιατί αυτοί που μετατάχθηκαν δίπλα στα σπίτια τους δεν παρουσιάζονται και παρουσιαζόμαστε οι υπόλοιποι με τουλάχιστον 4 νομούς απόσταση από το σπίτι μας.
Μα δεν γνωριζεις συναδερφε τους αριθμους των εγγράφων απέξω;; Τι κοιτας τις ημερομηνιες;;;