0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πηρα τηλ στο υπεπθ.Σημερα μόνο οι ΚΠ με μικρή πιθανότητα να τις ανακοινώσουν αύριο.Τις υπόλοιπες άγνωστο..Δεν έχει προγραμματιστεί ΚΥΣΔΕ και είπε ακόμη :<< αν γίνουν>> τελικά....
Παιδιά, πολύ δύσκολα τα πράγματα...500 αποσπάσεις στη δευτεροβάθμια και η πληροφορία προέρχεται από πηγή που δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση. Οι αιρετοί πιέζουν τον υπουργό, αλλά ο ίδιος είναι ανένδοτος...
παντως οι αιρετοι πυσπε δεν εχουν ιδεα για τα κενα!!!!! εχω ρωτησει τοσους. η αποψη τους δεν εχει καμια σχεση με τον πινακα του μπρατη!
δεν υπολογιζουν αυτους που ενδεχεται να φυγουν με αποσπαση! και μετα θα πανε αναπληρωτες εκει και τρεχα εσυ... δε λεω για τους αναπληρωτες κατι... ειμαστε ολοι στην ιδια μοιρα! αλλα οταν ημουν αναπληρωτρια παντα ετρεαχα μακρια!
αυτη τη φορά πήρα τηλ στη γραμματεία του ΚΥΣΔΕ ...Μου είπε μια ευγενική κοπέλα ότι τώρα συνεδριάζουν για τα μουσικα καλλιτεχ εκκλησιασ κλπ και ότι το βραδυ θα είναι έτοιμα και αυτά..Οι κατά προτεραιότητα είναι έτοιμες και αύριο θα συνεδριάσουν για τις υπόλοιπες...Αυτήν την πιστεύω ....
Παράθεση από: tama στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 12:59:02 pmαυτη τη φορά πήρα τηλ στη γραμματεία του ΚΥΣΔΕ ...Μου είπε μια ευγενική κοπέλα ότι τώρα συνεδριάζουν για τα μουσικα καλλιτεχ εκκλησιασ κλπ και ότι το βραδυ θα είναι έτοιμα και αυτά..Οι κατά προτεραιότητα είναι έτοιμες και αύριο θα συνεδριάσουν για τις υπόλοιπες...Αυτήν την πιστεύω .... Όλες μαζί θα τις ανακοινώσουν; Ή δεν ρώτησες;