0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν από λίγο μου τηλεφώνησαν από τη Διδε που ανήκω και μου ανακοίνωσαν ότι συνεδρίασε το τοπικό ΠΥΣΔΕ για τις τοποθετήσεις αλλά δε βρέθηκε κάποιο κενό για να τοποθετηθώ και με ρώτησαν εαν επιθυμώ να διατεθώ στην Α'
Και θα είναι αρκετές!
loggin, πιστεύω ότι πολύ θα το ήθελε ο υπουργός, αλλά πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική και οι γενικές αποσπάσεις θα έχουν μόρια. Οι κατά προτεραιότητα σαφώς δεν θα έχουν.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΗΣ: Ποιες είναι οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα;
Παράθεση από: Commando στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:18:25 pmΚαι θα είναι αρκετές!ποιες; οι κατά προτεραιότητα ή και οι άνευ προτεραιότητας;
Παράθεση από: tama στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 12:59:02 pmαυτη τη φορά πήρα τηλ στη γραμματεία του ΚΥΣΔΕ ...Μου είπε μια ευγενική κοπέλα ότι τώρα συνεδριάζουν για τα μουσικα καλλιτεχ εκκλησιασ κλπ και ότι το βραδυ θα είναι έτοιμα και αυτά..Οι κατά προτεραιότητα είναι έτοιμες και αύριο θα συνεδριάσουν για τις υπόλοιπες...Αυτήν την πιστεύω .... Ετσι είναι
αυτη τη φορά πήρα τηλ στη γραμματεία του ΚΥΣΔΕ ...Μου είπε μια ευγενική κοπέλα ότι τώρα συνεδριάζουν για τα μουσικα καλλιτεχ εκκλησιασ κλπ και ότι το βραδυ θα είναι έτοιμα και αυτά..Οι κατά προτεραιότητα είναι έτοιμες και αύριο θα συνεδριάσουν για τις υπόλοιπες...Αυτήν την πιστεύω ....
Παράθεση από: Ayame στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 12:17:46 pmΠριν από λίγο μου τηλεφώνησαν από τη Διδε που ανήκω και μου ανακοίνωσαν ότι συνεδρίασε το τοπικό ΠΥΣΔΕ για τις τοποθετήσεις αλλά δε βρέθηκε κάποιο κενό για να τοποθετηθώ και με ρώτησαν εαν επιθυμώ να διατεθώ στην Α'
Παράθεση από: Evnikim στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:20:22 pmΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΗΣ: Ποιες είναι οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα;συζυγοι ενστολων, δικαστικων, μελη ΔΕΠ, μελη ΟΤΑ... μου διαφευγει κανεις???
Παράθεση από: gio66 στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:20:46 pmΠαράθεση από: Commando στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:18:25 pmΚαι θα είναι αρκετές!ποιες; οι κατά προτεραιότητα ή και οι άνευ προτεραιότητας;Οι άνευ !