0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενημέρωση από ΚΥΣΔΕ:Έτοιμες από χθες οι κατά προτεραιότηταΣημερα(τώρα δα) συζητωνται οι αποσπάσεις σε μουσικά-καλλιτεχνικά-διαπολιτισμικάΑύριο των υπολοίπων (πυσδε-πυσδε χωρίς προτεραίοτητα)Πιθανόν κ αύριο βράδυ να ανακοινωθούν- εκτιμώ πως σαββατοκύριακο θα τις βγάλουν.
Παράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:58:17 pmενημέρωση από ΚΥΣΔΕ:Έτοιμες από χθες οι κατά προτεραιότηταΣημερα(τώρα δα) συζητωνται οι αποσπάσεις σε μουσικά-καλλιτεχνικά-διαπολιτισμικάΑύριο των υπολοίπων (πυσδε-πυσδε χωρίς προτεραίοτητα)Πιθανόν κ αύριο βράδυ να ανακοινωθούν- εκτιμώ πως σαββατοκύριακο θα τις βγάλουν.RATAPLAN εννοείς (πυσδε-πυσδε χωρίς προτεραιότητα) αυτές που είναι με μόρια ;
Παράθεση από: Ayame στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 12:17:46 pmΠριν από λίγο μου τηλεφώνησαν από τη Διδε που ανήκω και μου ανακοίνωσαν ότι συνεδρίασε το τοπικό ΠΥΣΔΕ για τις τοποθετήσεις αλλά δε βρέθηκε κάποιο κενό για να τοποθετηθώ και με ρώτησαν εαν επιθυμώ να διατεθώ στην Α'
Πριν από λίγο μου τηλεφώνησαν από τη Διδε που ανήκω και μου ανακοίνωσαν ότι συνεδρίασε το τοπικό ΠΥΣΔΕ για τις τοποθετήσεις αλλά δε βρέθηκε κάποιο κενό για να τοποθετηθώ και με ρώτησαν εαν επιθυμώ να διατεθώ στην Α'
Οι τοποθετήσεις έγιναν σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε χθες το υπουργείο στις Διευθύνσεις. Σύμφωνα με αυτό οι Διευθυν τές έκαναν τοποθετήσεις χωρίς συνεδρίαση των ΠΥΣΔΕ και με βάση αυτές τις τοποθετήσεις ενημερώθηκαν τα survey των σχολείων. εμείς ακόμα και αν πάρουμες απόσπαση σε ποια κενά θα παμε?
Οι αποσπάσεις απο ΠυσΔε σε ΠυσΠε απο πού γίνονται;;;; Ποιος αποφασίζει???