0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα doc αρχεία δεν μπορείς να ανοίξεις; Αν ναι, κατέβασε δωρεάν το OpenOffice ή το LibreOffice.
2012291 αποσπάσεις κατα προτεραιότητα, 100 ΠΕ022013680 αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, 167 ΠΕ02
Τι γίνεται βρε παιδιά; Πέρυσι πήραν απόσπαση κατά προτεραιότητα 6 άτομα Πληροφορικής και φέτος 60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι έγινε φέτος;;;;
Παράθεση από: Loggin στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 09:45:18 pmΤι γίνεται βρε παιδιά; Πέρυσι πήραν απόσπαση κατά προτεραιότητα 6 άτομα Πληροφορικής και φέτος 60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι έγινε φέτος;;;;μήπως λόγω των μετατάξεων σε Α/θμια προέκυψαν κενά στη
Πάντως υπάρχει συνάδελφος που πέρυσι πήρε απόσπαση με μοριοδότηση (με πολύ λίγα μόρια) και φέτος πήρε κατά προτεραιότητα...αναρωτιέμαι σε ποια κατηγορία να ανηκει και πότε του προέκυψε το προβλημα!!!!μήπως οι Κ.Π. εμπεριέχουν και βυσματικές??πως μπορούμε να το ελέγξουμε?
Παράθεση από: johnmel στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 09:54:49 pmΠάντως υπάρχει συνάδελφος που πέρυσι πήρε απόσπαση με μοριοδότηση (με πολύ λίγα μόρια) και φέτος πήρε κατά προτεραιότητα...αναρωτιέμαι σε ποια κατηγορία να ανηκει και πότε του προέκυψε το προβλημα!!!!μήπως οι Κ.Π. εμπεριέχουν και βυσματικές??πως μπορούμε να το ελέγξουμε?μπορεί να γεννήθηκε παιδί με πρόβλημα έχω δει συναδέλφους εξυπηρετικότατους, ευδιάθετους, καλοπροαίρετους να τραβάνε τέτοια ζόρια που ούτε μας πάει το μυαλό... και να λες που βρίσκουν το κουράγιο... και άλλους απαράδεκτους που απλά ψάχνονται για να δημιουργούν προβλήματα
δεν ψάχνομαι να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανένα, έχω δικά μου προβλήματα να ασχοληθώ!!!ο συγκεκριμένος πάντως ούτε παντρεμένος είναι ούτε παιδιά έχει....
Στις κπ αποσπασεις περιλαμβανονται και οι συνυπηρετησεις?