0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο φίκος έχει σχέση με τον φωτόπουλο της ΔΕΗ;Είναι μήπως σιαμαία ορφανά προς αναζήτηση στέγης;;
Επειδή είμαι μάλλον λίγο χαζός! Εξηγήστε μου κάποιος να το καταλάβω. Αν πάρει κάποιος απόσπαση για να καλύψει λειτουργικό κενό και αφήσει πίσω του ένα λειτουργικό κενό το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο όπως και πριν; Άρα δεν χρειάζεται τελικά ο αναπληρωτής για να καλύψει το α ή β κενό; Αν βέβαια είναι να πάρει κάποιος απόσπαση για να βολοδέρνει (γραφεία, μειωμένες ώρες κλπ κλπ τα ξέρουμε όλοι πως πάνε αυτά) είναι άλλη υπόθεση αυτό. Όπως και να έχει σε αυτή τη χώρα η λογική "εγκατέλειψε το κτήριο" επομένως γιατί να υπάρχει στις αποσπάσεις;
Παράθεση από: gkv στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 12:24:52 pmΕπειδή είμαι μάλλον λίγο χαζός! Εξηγήστε μου κάποιος να το καταλάβω. Αν πάρει κάποιος απόσπαση για να καλύψει λειτουργικό κενό και αφήσει πίσω του ένα λειτουργικό κενό το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο όπως και πριν; Άρα δεν χρειάζεται τελικά ο αναπληρωτής για να καλύψει το α ή β κενό; Αν βέβαια είναι να πάρει κάποιος απόσπαση για να βολοδέρνει (γραφεία, μειωμένες ώρες κλπ κλπ τα ξέρουμε όλοι πως πάνε αυτά) είναι άλλη υπόθεση αυτό. Όπως και να έχει σε αυτή τη χώρα η λογική "εγκατέλειψε το κτήριο" επομένως γιατί να υπάρχει στις αποσπάσεις;Μην ξεχνάς κι εμάς που είμαστε στη διάθεση. Ποια κενά νομίζεις ότι περιμένουμε να καλύψουμε; Αυτά που θ' αφήσετε όσοι θα πάρετε απόσπαση, ωραίοι μου.
Κ οι αιρετοι της β´βαθμιας γιατι δεν θελουν να δειξουν οτι παραγουν εργο;;;;που ειναι;;;παντως ρε παιδια οτι κ να λετε για τον μπρατη τουλαχιστον σας ενημερωνει!!!υπαρχει!!!ειναι τυχαιο που στην αβαθμια τα πραγματα(στις μεταθεσεις τουλαχιστον) ηταν καλυτερα;;;αληθεια,δεν ξερω,απλα ρωταω!στις μεταθεσεις οι δικοι μας δεν υπηρχαν!κ τωρα παλι ρα ιδια!!!
Μα λεει οτι να ναι ομως!οπως τον συμφερει! θελει να δειχνεται αυτος. παιζει με την ψυχολογια μας! οποιος του λεει κατι αντιθετο τον μπλοκαρει στο φεις μπουκ αφου τον εχει διαγραψει!
ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΡΕΤΟΙ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ. μπρατηςfb
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 12:49:13 pmΠαράθεση από: gkv στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 12:24:52 pmΕπειδή είμαι μάλλον λίγο χαζός! Εξηγήστε μου κάποιος να το καταλάβω. Αν πάρει κάποιος απόσπαση για να καλύψει λειτουργικό κενό και αφήσει πίσω του ένα λειτουργικό κενό το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο όπως και πριν; Άρα δεν χρειάζεται τελικά ο αναπληρωτής για να καλύψει το α ή β κενό; Αν βέβαια είναι να πάρει κάποιος απόσπαση για να βολοδέρνει (γραφεία, μειωμένες ώρες κλπ κλπ τα ξέρουμε όλοι πως πάνε αυτά) είναι άλλη υπόθεση αυτό. Όπως και να έχει σε αυτή τη χώρα η λογική "εγκατέλειψε το κτήριο" επομένως γιατί να υπάρχει στις αποσπάσεις;Μην ξεχνάς κι εμάς που είμαστε στη διάθεση. Ποια κενά νομίζεις ότι περιμένουμε να καλύψουμε; Αυτά που θ' αφήσετε όσοι θα πάρετε απόσπαση, ωραίοι μου.Όσοι είναι στην διάθεση δεν έχουν υπολογιστεί ώστε να δοθεί λίστα με κενά; Οι ωραίοι σε αυτή την κατάσταση είναι ήδη τοποθετημένοι!