0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νικήτα στην Αθμια δεν καλύπτονται κενά με αύξηση ωραρίου. Με άλλες μεθόδους καλύπτονται, τις οποίες θέλει να τις αποφύγει το υπουργείο, γιατί αν της υλοποιήσει θα ξεσηκωθούν και οι γονείς. Πχ ένα τμήμα της Γ τάξης έχει 17 μαθητές και δεν υπάρχει δάσκαλος.
ευχαριστα τωρα παιρνει τα κενα το ΚΥΣΔΕ και σε λιγο ξεκινανε
Παράθεση από: perastikos_kav στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 02:03:32 pmΝικήτα στην Αθμια δεν καλύπτονται κενά με αύξηση ωραρίου. Με άλλες μεθόδους καλύπτονται, τις οποίες θέλει να τις αποφύγει το υπουργείο, γιατί αν της υλοποιήσει θα ξεσηκωθούν και οι γονείς. Πχ ένα τμήμα της Γ τάξης έχει 17 μαθητές και δεν υπάρχει δάσκαλος.
Το υπουργείο που θέλει μόνο 1500 αποσπάσεις να σκεφτεί ότι με τους νομους που βγάζει αφήνει απ'έξω πολλούς που θα έπρεπε να δικαιούνται αποσπασης.Διότι εγω με αντρα αναπληρωτη που οργώνει 8 χρόνια την Ελλάδα και 3 παιδιά και παιδί με προβλημα υγείας που μας αναγκαζουν να πηγαίνουμε 2 φορες το μήνα στο νοσοκομείο για να μας παραχωρήσουν τα φάρμακά του,αλλά δεν είναι στις περιπτώσεις που όρισε το υπουργείο ,όποτε δεν είμαι ειδική κατηγορία,δεν ανήκω στις κατα προτεραιότητα.Και μέσα σε αυτούς τους 1500 θα προηγούνται από μένα κοριτσακια 25χρονα που μπήκαν στα γραφεία παίρνοντας τα μόρια των δυσπρόσιτων και φυσικά όλοι αυτοί που μοριοδοτούνται για να δουλέψουν δίπλα στον αντρα τους.Και δε λέω,να μην διαλυθούν οικογένειες,αλλά αυτο το υπουργείο που διαλύει 8 χρόνια τη δική μου και πόσων άλλων νομίζω ότι θα έπρεπε να μας λάβει ύποψη.Κάθε πίσω από καθε περίπτωση απόσπασης δεν κρύβονται νούμερα-μόρια αλλά ανθρωποι!