0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 03:25:35 pmhttp://www.doe.gr/index.php?categoryid=1δείτε!Ε, ωραία!Καταγγέλει η ΔοΕ την πολιτική ηγεσία!Και??Τι γίνεται τώρα;Συνεχίζουν τα μέλη ή όχι;
http://www.doe.gr/index.php?categoryid=1δείτε!
Παιδιά καλησπέρα και από μένα.Συνεδριάζουν τώρα για αποσπάσεις ΠΕ60-ΠΕ70.Όσον αναφορά τις ειδικότητες Π.Ε. τίποτα προς το παρόν.Για Κυσδε δεν άκουσα τίποτα.Καλά αποτελέσματα σε όλους και καλή τοποθέτηση.
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 03:30:59 pmΜεσοβέζικη δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Και... έτσι και γιουβέτσι, δεν 'παίζει'. Εξορθολογίζω, αναβαθμίζω, απονέμω δικαιοσύνη και συνάμα βολεύω και τους 'δικούς μου' δε γίνεται. Ποιος είναι ο στόχος του εκπαιδευτικού συστήματος; Να παρέχει εκπαίδευση. Τα πράγματα είναι απλά. Αφού υπάρχουν τόσα κενά στην α'θμια σε μάχιμους εκπαιδευτικούς, φροντίζω να τα καλύψω. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αυξάνω τις δαπάνες για την παιδεία και προσλαμβάνω αναπληρωτές. Αν δε μπορώ, βάζω όλους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς στην τάξη. Κανένας απόσπαση σε διοικητική θέση. ΚΑΝΕΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ απόσπαση σε θέσεις εκτός εκπαίδευσης, ούτε σε βολευτές, ούτε σε σκιώδεις οργανισμούς, ούτε σε 'δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους' ινστιτούτα. +++++++++++++++++++++++
Μεσοβέζικη δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Και... έτσι και γιουβέτσι, δεν 'παίζει'. Εξορθολογίζω, αναβαθμίζω, απονέμω δικαιοσύνη και συνάμα βολεύω και τους 'δικούς μου' δε γίνεται. Ποιος είναι ο στόχος του εκπαιδευτικού συστήματος; Να παρέχει εκπαίδευση. Τα πράγματα είναι απλά. Αφού υπάρχουν τόσα κενά στην α'θμια σε μάχιμους εκπαιδευτικούς, φροντίζω να τα καλύψω. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αυξάνω τις δαπάνες για την παιδεία και προσλαμβάνω αναπληρωτές. Αν δε μπορώ, βάζω όλους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς στην τάξη. Κανένας απόσπαση σε διοικητική θέση. ΚΑΝΕΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ απόσπαση σε θέσεις εκτός εκπαίδευσης, ούτε σε βολευτές, ούτε σε σκιώδεις οργανισμούς, ούτε σε 'δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους' ινστιτούτα.
Δεν έχω κάνει πολλές μέρες απεργία ,αλλά ίσως περισσότερες από πολλούς συνεδέλφους που σφυρίζουν αδιάφορα!Τώρα όμως, το καλοκαίρι που πέρασε και ο Σεπτέμβρης, ΜΟΝΟ εκεί μας οδηγούν :ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!