0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια επειδη παω να τρελαθω πηραν στην αθηνα αττικη με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα κ εγω δεν πηρα,μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εχει συμβει;;;;ρωξανη,οι υπολοιποι φιλολογοι ειστε μεσα;;;;
Υποψιάζομαι πως για τις εν λόγω ειδικότητες θα ακολουθήσουν κι άλλες υποχρεωτικές μετατάξεις για να καλυφθούν οι θέσεις που μείναν κενές με τις προγούμενες.
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν την απόσπαση. Ερώτηση, γιατί θα πάθω εγκεφαλικό από την ένταση. Οι της δευτεροβάθμιας που έχουμε πάει στις σχολικές μας μονάδες αποδεσμευόμαστε ή περιμένουμε τον αντικαταστάτη. Εσείς τι καταλαβαίνετε; Πού θα πάμε τη Δευτέρα;
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:37:08 pmΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν την απόσπαση. Ερώτηση, γιατί θα πάθω εγκεφαλικό από την ένταση. Οι της δευτεροβάθμιας που έχουμε πάει στις σχολικές μας μονάδες αποδεσμευόμαστε ή περιμένουμε τον αντικαταστάτη. Εσείς τι καταλαβαίνετε; Πού θα πάμε τη Δευτέρα;Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει 2 αρχεία.ανοίξτε και το 2οhttp://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130906_dt_PYSDE_PYSDE.doc
...............................................Μάλλον τα μαγειρέυουν αυτά για να δουν τι θα κάνουν, αν και πόσες θα δώσουν. Και δε νομίζω ότι τους νοιάζει και πολύ αν υπάρχουν και μερικά (αρκετά??) κενά απ αυτές τις ειδικότητες με την έναρξη των μαθημάτων.
Παράθεση από: napi στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:30:42 pmΠαιδια επειδη παω να τρελαθω πηραν στην αθηνα αττικη με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα κ εγω δεν πηρα,μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εχει συμβει;;;;ρωξανη,οι υπολοιποι φιλολογοι ειστε μεσα;;;;Μπορεί να μην είχε πλεόνασμα η ειδικότητά σου στην περιοχή που υπηρετείς.
Παράθεση από: mackis στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:35:33 pmΠαράθεση από: napi στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:30:42 pmΠαιδια επειδη παω να τρελαθω πηραν στην αθηνα αττικη με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα κ εγω δεν πηρα,μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εχει συμβει;;;;ρωξανη,οι υπολοιποι φιλολογοι ειστε μεσα;;;;Μπορεί να μην είχε πλεόνασμα η ειδικότητά σου στην περιοχή που υπηρετείς.Μαλλον μου κανεις πλακα!!!απο την περιοχη μου εφυγε φιλολογος με 1 μοριο!!!!!παιδια ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου!!!