0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω σε αυτή τη φάση να μπει σε διαδικασία μετατάξεων πάλι.
ΧΟΥΝΤΑ!Εντολή Υπουργού να μην εξεταστούν καθόλου οι αιτήσεις απόσπασης του κλάδου μας, γιατί θα μας μετατάξουν....άγνωστο ΠΟΥ! Τάδε έφη αιρετός.....ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕ19-20 ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ!
Και κάτι τελευταίο βαρέθηκα με τους αιρετούς της πλάκας.Αμα κάποιος άκουσε κάτι να βγει με ονοματεπώνυμο και να το πει...αλλά καλά μας κάνουν τέτοιες κηδείες που είμαστε...
Παράθεση από: esta στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:11:45 pmΧΟΥΝΤΑ!Εντολή Υπουργού να μην εξεταστούν καθόλου οι αιτήσεις απόσπασης του κλάδου μας, γιατί θα μας μετατάξουν....άγνωστο ΠΟΥ! Τάδε έφη αιρετός.....ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕ19-20 ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ!Αν ηθελαν να μεταταξουν κι αλλους, μπορουσαν. Υπαρχουν ατομα που κανουν ενσταση γιατι εφυγαν λιγοτεροι απο οσους ηταν πλεοναζοντες στον νομο τους και δεν καλυφθηκαν τα κενα στον νομο που ηθελαν να πανε. Πηρε ΦΕΚ, εληξε το πανηγυρι των μεταταξεων.Δεν εχουν τοποθετηθει ακομη οι μεταταγμενοι.Μεχρι να τους τοποθετησουν, να κανουν εκ νεου αιτηση αποσπασης αν θελουν, να κανουν ξεσκαρταρισμα στις
Παιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:22:51 pmΚαι κάτι τελευταίο βαρέθηκα με τους αιρετούς της πλάκας.Αμα κάποιος άκουσε κάτι να βγει με ονοματεπώνυμο και να το πει...αλλά καλά μας κάνουν τέτοιες κηδείες που είμαστε...Ακριβώς....Πάντως η σελίδα του Μπράτη της α'/θμιας έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο....