0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: koukida στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:08:30 amΠαράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:38:39 pmΠαράθεση από: destiny στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:24:39 pmΠαιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.Πλάκα κανετε!! Αν οι προσφερόμενες νύφες(=θέσεις) είναι στους ίδιους νομούς και κανείς γαμπρός δε βρέθηκε την πρώτη φορά θα βρεθεί τη δεύτερη?? -Δεν την θέλω!-Θα την πάρεις! Και με το ζόρι??Εκτός κι αν βγάλει κι άλλες θέσεις....κι ο νοών νοείτω...ελα ντε? πως θα γινει αυτό? ή μάλλον και αυτο?- θα μου πεις οπως εγιναν τόσα φετος....Μπορεί να βγάλει και άλλες θέσεις. Για να καταλάβετε πως, θα σας πω την προσωπική μου ιστορία. Λοιπόν, είμαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, σε περιοχή του λεκανοπεδίου. Στην ίδια μοίρα με μένα είναι άλλα 55-60 άτομα στην ειδικότητά μου. Όλοι περιμέναμε ότι στις υποχρεωτικές μετατάξεις, οι πλεονάζοντες από την περιοχή μας θα καταλάμβαναν περίοπτη θέση. Ώσπου βγαίνει η εγκύκλιος περί υποχρεωτικών μετατάξεων, κοιτάμε τα πλεονάσματα και τα κενά στην α'θμια και τότε, οποία έκπληξις, η περιοχή μας, με τους 60 συναδέλφους στη διάθεση (το ξαναλέω) δεν εμφανίζει κανέναν πλεονάζοντα στην ειδικότητά μου και η αντίστοιχη α'θμια κανένα κενό, παρ' ότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι βρίθει κενών (κάθε χρόνο παίρνει κόσμο και με διάθεση από β'θμια και καμιά 40αριά αναπληρωτές).Υ.Γ. Η περιοχή μου συμπίπτει με την εκλογική περιφέρεια του υπουργού μας.Υ.Γ. Είναι απορίας άξιον αν αυτό που συνέβη στη δική μου περιοχή, συνέβη και σε άλλες περιοχές ανά την επικράτεια.
Παράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:38:39 pmΠαράθεση από: destiny στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:24:39 pmΠαιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.Πλάκα κανετε!! Αν οι προσφερόμενες νύφες(=θέσεις) είναι στους ίδιους νομούς και κανείς γαμπρός δε βρέθηκε την πρώτη φορά θα βρεθεί τη δεύτερη?? -Δεν την θέλω!-Θα την πάρεις! Και με το ζόρι??Εκτός κι αν βγάλει κι άλλες θέσεις....κι ο νοών νοείτω...ελα ντε? πως θα γινει αυτό? ή μάλλον και αυτο?- θα μου πεις οπως εγιναν τόσα φετος....
Παράθεση από: destiny στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:24:39 pmΠαιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.Πλάκα κανετε!! Αν οι προσφερόμενες νύφες(=θέσεις) είναι στους ίδιους νομούς και κανείς γαμπρός δε βρέθηκε την πρώτη φορά θα βρεθεί τη δεύτερη?? -Δεν την θέλω!-Θα την πάρεις! Και με το ζόρι??Εκτός κι αν βγάλει κι άλλες θέσεις....κι ο νοών νοείτω...
Παιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.
Παράθεση από: tama στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:10:00 amειμαι και εγώ εδω!!!! περιμενω για λίγο ακόμη μήπως βγάλουν τα εκκλησιαστικά....δεν έχω παρει απόσπαση στον τόπο μου αν και εχω περισσότερα μορια απο αυτους που πήραν...Μια που περιμένεις τα εκκλησιαστικά tama, κάνε και κανένα τάμα, δε βλάπτει.
ειμαι και εγώ εδω!!!! περιμενω για λίγο ακόμη μήπως βγάλουν τα εκκλησιαστικά....δεν έχω παρει απόσπαση στον τόπο μου αν και εχω περισσότερα μορια απο αυτους που πήραν...
Παράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:06:52 amΠαράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:00:09 amΩραία, παιδιά, βλέπω αραιώνει και ο κόσμος στο forum. Τα πάντα βγήκαν, μετατάξεις, τσεκ, αποσπάσεις, τσεκ, όλοι ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι... μια χαρούλα! Και τώρα μείναμε οι... χτικιάρηδες της υπόθεσης. Σπιναλόγκα, ρε π@στη μου! Όλον αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστούμε στα σενάρια περί διαθεσιμοτήτων, έχουμε βγάλει τον καταραμένο (που έλεγε και η γιαγιά μου), και πάλι δε μπορούμε ν' αγιάσουμε.Μην παραπονιέσαι παιδάκι μου. Στο τέλος θα μας δώσουν τσικουλάτο.Και κοιτάω το τζαμπ δισκρίπτιο και το ξανακοιτάω, δεν τα έλεγε αυτά ρε παιδιά
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:00:09 amΩραία, παιδιά, βλέπω αραιώνει και ο κόσμος στο forum. Τα πάντα βγήκαν, μετατάξεις, τσεκ, αποσπάσεις, τσεκ, όλοι ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι... μια χαρούλα! Και τώρα μείναμε οι... χτικιάρηδες της υπόθεσης. Σπιναλόγκα, ρε π@στη μου! Όλον αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστούμε στα σενάρια περί διαθεσιμοτήτων, έχουμε βγάλει τον καταραμένο (που έλεγε και η γιαγιά μου), και πάλι δε μπορούμε ν' αγιάσουμε.Μην παραπονιέσαι παιδάκι μου. Στο τέλος θα μας δώσουν τσικουλάτο.
Ωραία, παιδιά, βλέπω αραιώνει και ο κόσμος στο forum. Τα πάντα βγήκαν, μετατάξεις, τσεκ, αποσπάσεις, τσεκ, όλοι ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι... μια χαρούλα! Και τώρα μείναμε οι... χτικιάρηδες της υπόθεσης. Σπιναλόγκα, ρε π@στη μου! Όλον αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστούμε στα σενάρια περί διαθεσιμοτήτων, έχουμε βγάλει τον καταραμένο (που έλεγε και η γιαγιά μου), και πάλι δε μπορούμε ν' αγιάσουμε.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα διορισμένα μέλη του ΚΥΣΠΕ. Συνάδελφοι μας υποχρεώσατε .Εχετε αντιληφθεί τί έχετε υπογράψει; ή μάλλον τί δέν έχετε υπογράψει; Ξέρετε πόσες οικογένειες διαλύσατε; Απορώ πώς θα κοιμάστε ησυχοι το Σαββατοκύριακο την ώρα που χιλάδες εκπαιδευτικοί θα ταξιδευουν μακριά απο τα παιδιά τους, τις οικογενειές τους.Ντροπή σας.....τίποτα άλλο
Παράθεση από: english006 στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:13:57 amΠαράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:06:52 amΠαράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:00:09 amΩραία, παιδιά, βλέπω αραιώνει και ο κόσμος στο forum. Τα πάντα βγήκαν, μετατάξεις, τσεκ, αποσπάσεις, τσεκ, όλοι ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι... μια χαρούλα! Και τώρα μείναμε οι... χτικιάρηδες της υπόθεσης. Σπιναλόγκα, ρε π@στη μου! Όλον αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστούμε στα σενάρια περί διαθεσιμοτήτων, έχουμε βγάλει τον καταραμένο (που έλεγε και η γιαγιά μου), και πάλι δε μπορούμε ν' αγιάσουμε.Μην παραπονιέσαι παιδάκι μου. Στο τέλος θα μας δώσουν τσικουλάτο.Και κοιτάω το τζαμπ δισκρίπτιο και το ξανακοιτάω, δεν τα έλεγε αυτά ρε παιδιάΆμα είναι τσικουλάτο, ΟΚ. Γιατί εγώ περισσότερο σε... τουλούμπα το κόβω. Και δεν κάνει να το... 'γυρίσω' ο δόλιος στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου. Όχι τίποτα άλλο, δεν περνάει και η μπογιά μου πλέον (αν και το γεγονός ότι μένω πολύ κοντά στη Συγγρού μπορεί και να 'ναι σημαδιακό τελικά).
να ελπιζουμε για β φαση;δεν ξερω τι αλλο να πω...