0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@LKΤα πλεονάσματα του Πειραιά δημοσιεύτηκαν μαζί με όλα τα υπόλοιπα εκείνες τις μέρες που όλες οι διευθύνσεις δημοσίευαν τα πλεονάσματα που έστελναν στο υπουργείο, και δεν ήταν μόνο γυμναστών. Στο λέω γιατί το είχα ψάξει και τα είχα διαβάσει ο ίδιος. Θυμάμαι σίγουρα φιλολόγους, αγγλικών, γαλλικών, γυμναστές και πληροφορικής. Μπορεί να είχε και άλλες ειδικότητες που δε θυμάμαι.
Eπίσης, Nikita, συγγνώμη για τον εριστικό μου τόνο (πήρες χαμπάρι), αλλά σε όλες τις διαμαρτυρίες για να μη δοθούν υπεράριθμοι στον Πειραιά οι ειδικότητες υψηλού κινδύνου δε συμμετείχαν. Γι αυτό η συγκεκριμένη έκφραση. Τελοσπάντων, μην υποτιμάμε την πίεση που ασκείται στον Πειραιά σε σχέση με άλλες περιοχές. Κάποια πράγματα δεν περνάνε τόσο εύκολα εκεί και δεν είναι θέμα εκλογικής περιφέρειας του υπουργού, όπως το βλέπεις εσύ.
Οι φήμες πάλι λένε οτι θα ικανοποιήσουν όλες τις ενστάσεις . οσων κάνανε για μετάταξη και δεν την πήρανε , ενω έπρεπε. Και έτσι οσοι παιξανε θα ειναι ολοι ευχαριστημένοι. Οι υπόλοιποι θα μεινουμε στη εξορία γιατί δεν δεχτήκαμε να παίξουμε λοτο την ζωή μας, η γιατί δεν είχαμε την καταληλη πληροφόρηση....
@LKΠήγαινε στον παρακάτω σύνδεσμο.http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/19362/elme-peiraia-kalei-se-kinitopoiisi-tin-pempti
Εγώ παιδιά το πήρα απόφαση θα πάω αύριο στις ανακοινώσεις της πρωτοβάθμιας και θα αναρτήσω το εξής: Χαρίζονται για υιοθεσία άνδρας μεσήλικας εργαζόμενος για πόσο ακόμη, κανείς δεν ξέρει.... παιδάκι στην προεφηβεία ήσυχο και συγκαταβατικό, για πόσο ακόμη κανείς δεν ξέρει.... μητέρα υπέργηρη με κινητικά προβλήματα ελαφριά άνοια και άλλα που ο γιατρός ξέρει....Δεν μπορεί κάποιοι από τους συναδέλφους μου τους μεταταγμένους που πήραν τη θέση μου θα ενδιαφερθεί....15 έμαθα περισσεύουν δεν μπορεί από συναδελφική αλληλεγγύη (σαν αυτή που πρέπει να δείχνω και εγώ και να μην αντιδρώ) κάποιος-α θα την κάνει τη καλή του πράξη!!!! Μπορεί να βοηθήσω έτσι και στην αποκατάστασή τους για άλλη μια φορά!!! Να τους αποσπάσει το τοπικό ΠΥΣΠΕ στο σπίτι μου!!! Επιπλέον χαρίζεται και ο μισθός μου αφαιρουμένου από αυτόν τα ενοίκιο της μόνιμης κατοικίας της οικογένειας. Όσο για μένα στο νησί έχει ο θεός(στρατιωτική λέσχη όχι δεν έχει) μπορεί να με λυπηθούν οι ντόπιοι και να μουν δώσουν καμιά ψαροκαλύβα..... να μάθω και ψάρεμα (γιατί σαν skiritisa ξέρω μόνο από ψηλά βουνά και καραμπίνες)... και κανά G3A4 καλού κακού να φυλάω και τους τούρκους.... έτσι όλοι θα έχουμε κάνει τις καλές μας πράξεις και όλοι βουρ για τον παράδεισο!!!!!
και εγώ ετοιμάζω βαλίτσες με δύο μωρά (3 χρόνων και 12 μηνών) που θα πάρω μαζί μου γιατί θέλουν τη μαμά τους και πίσω δεν μπορούν να μείνουν!Εκεί τι θα τα κάνω δεν ξέρω!ο μισθός θα φεύγει σε νταντάδες και παιδικους και ο άντρας θα μας στέλνει λεφτά για να ζούμε μακριά του!άντε να εξηγήσεις στο τρίχρονο γιατί δεν μπορεί να βλέπει το μπαμπά του!θα μου πεις δεν είμαι και η πρώτη...το ξέρω!!αλλά αυτοί που μας φέρνουν σε αυτή την κατάσταση θα έπρεπε να μην έχουν μούτρα να εμφανιστούν...ποιος έχασε όμως την τσίπα να την βρουν αυτοί...φέτος ούτε ξέρω πόσα χαρτιά έκανα (μεταθέσεις,εθελοντικές,αποσπασεις,υποχρεωτικές) και φυσικά αποτέλεσμα μηδέν τη στιγμή που άλλοι είναι επιτυγχόντες σε όλα τα παραπάνω και διαλέγουν τι θα ανακαλέσουν...