0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: GTI στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 07:13:25 amτι θα γινει με τις ειδικοτητες?ξερει κανεις? πώς θαφησω τα δυο μου παιδια ξανα? ξερεις κανεις για την αδεια που δικαιουμαστε για 1 μηνα ανευ αποδοχων?Ο ένας μήνας άνευ αποδοχών είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Διευθυντή Δ.Ε. ή Π.Ε. που ανήκεις. Αυτός κρίνει αν πρέπει να εγκριθεί ή όχι.
τι θα γινει με τις ειδικοτητες?ξερει κανεις? πώς θαφησω τα δυο μου παιδια ξανα? ξερεις κανεις για την αδεια που δικαιουμαστε για 1 μηνα ανευ αποδοχων?
Την λίστα για τις εκκλησιαστικές την εχει το PDE αναρτημένη.Που μέσα εκεί βλέπω και ΠΕ19 και ΠΕ01 που ήταν στις ειδικότητες προς μετάταξη αντε την γλίτωσαν και αυτοί από το νέο κύμα μετατάξεων που σαρώνει ως νέο τσουνάμι τις παραλίες των εκπαιδευτικών ψυχών...ΥΓ. Του Μπράτη το μήνυμα δεν το σχολιάζω...όποιος το διαβάσει κατάλαβε ότι μέχρι και ..... επιστράτευση στους δασκάλους θα έχουμε (πλάκα κάνω έτσι)
Παράθεση από: perastikos_kav στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:39:56 amΠαράθεση από: GTI στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 07:13:25 amτι θα γινει με τις ειδικοτητες?ξερει κανεις? πώς θαφησω τα δυο μου παιδια ξανα? ξερεις κανεις για την αδεια που δικαιουμαστε για 1 μηνα ανευ αποδοχων?Ο ένας μήνας άνευ αποδοχών είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Διευθυντή Δ.Ε. ή Π.Ε. που ανήκεις. Αυτός κρίνει αν πρέπει να εγκριθεί ή όχι.νομιζω οτι υπαρχει και η ανευ αποδοχων για ανατροφή τεκνου εως 6 ετων,που υποχρεωτικά δινεται.
Πηρα τηλ στον Καλομοιρη και μου ειπε οτι την λίστα των αποσπάσεων του εκκλησιαστικου δεν την ανακοίνωσαν γιατι πρεπει να υπογραφεί ξανα απο την εκκλ εκπαιδευση...Αρα Δευτερα ή Τριτη νεότερα..Για αποσπάσεις στην ειδική αγωγή ούτε λογος προς το παρόν.Δεν έχουν προσωπικό...
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:56:25 amΤην λίστα για τις εκκλησιαστικές την εχει το PDE αναρτημένη.Που μέσα εκεί βλέπω και ΠΕ19 και ΠΕ01 που ήταν στις ειδικότητες προς μετάταξη αντε την γλίτωσαν και αυτοί από το νέο κύμα μετατάξεων που σαρώνει ως νέο τσουνάμι τις παραλίες των εκπαιδευτικών ψυχών...ΥΓ. Του Μπράτη το μήνυμα δεν το σχολιάζω...όποιος το διαβάσει κατάλαβε ότι μέχρι και ..... επιστράτευση στους δασκάλους θα έχουμε (πλάκα κάνω έτσι)δεν ειναι εκκλησιαστικα σχολεία αυτα αλλά ακαδημιες...