0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μημως βγαλουν κι αλλα κενα; π.χ. ο ...φικος ελεγε οτι υπαρχουν 1000 κενα ακομη στην Αθμια για τους ΠΕ06 σχετικα με τις αποσπασεις...Παντως το ο,τι εξαιρεθηκαν οι ξενογλωσσοι απο την ιστορια σε ολη τη
Με τη μη ικανοποιηση των αποσπασεων προσπαθουν να ΕΚ
αναμένονται νέες μετατάξεις ειδικοτήτων, αυτή τη φορά υποχρεωτικές... και μας παίρνει όλους η μπάλα, και θα κλάψουν πολλοί αυτό το χειμώνα...
guestteacher, δεν καταλαβαινω το λογο που δεν πιστευεις ολους αυτους που σου λενε οτι θα ξαναγινουν μεταταξεις. Ετσι μας λενε, αυτο ανακοινωνουμε. Δεν σημαινει οτι το θελουμε, δεν σημαινει οτι το βρισκουμε λογικο , δε σημαινει οτι συμφωνουμε. ΔΕν σημαινει και οτι 100% θα γίνει. Απλως γραφουμε αυτο που μας ειπαν. Εγω το ακουσα με τα αυτια μου και απο τους δυο αιρετους. Ποσα περισσοτερα να μου πουν; Δηλαδη πιστευεις οτι ειμαστε βαλτοι για να αποπροσανατολισουμε τον κοσμο;;Ετσι κι αλλιως ολα παραλογα ειναι κ εμεις ψαχνουμε τα ψηγματα λογικής μεσα στον παραλογισμο. Και βεβαια λεπτομερειες για το ποτε και ποιοι θα συμπεριληφθουν φυσικα δε μας λένε γιατι κανενας δεν ξερει.Αμα θελει μπορείς να ανατρεξεις σε παλιοτερα μηνυματα αυτων που το λενε να δεις τι καπνο φουμαρει ο καθενας.Εγω περιμενα αποσπαση, περασα μαυρο καλοκαιρι, δεν με συμφερουν οι μεταταξεις, ειναι αδικες για τους ηδη αβαθμιους, αοριστες για τους πρωην ββαθμιους, παρανομες, με παμπολλα ερωτηματικα, χωρις μορια και γεματες αδιαφανεια, με επικινδυνοτητα που παραμενει για ολους.Δεν τις θελω. Οι μονες σωστες που επρεπε να γινουν ηταν οι πρωτες οι εθελοντικες για νεες ειδικοτητες. Και εκει δηλωσαν ανθρωποι που το σκεφτηκαν σοβαρτα κι οχι με το μαχαιρι στο λαιμο.Για ποιον λοιπον λογο να θελουμε να παραπληροφορησουμε τον κοσμο; Λεμε αυτο που ακουμε απ τους αιρετους.