0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μας μετατάξουν, αν όχι θα μας αποσπάσουν και μπορεί και να μας διαθέσουν, τέλος αν δεν βρουν ώρες μπορεί και να μας θέσουν σε διαθεσιμότητα...Ετσι άκουσα και δεν ξέρω ούτε το πότε ούτε την διαδικασία...πάντως συνάδελφοι έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.....
Νεκρώνουν τα πάντα για όσες ειδικότητες σχετίζονται με μετατάξεις...θα βγει και 2ος και 3ος κύκλος μετατάξεων....
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:46:02 pmΘα μας μετατάξουν, αν όχι θα μας αποσπάσουν και μπορεί και να μας διαθέσουν, τέλος αν δεν βρουν ώρες μπορεί και να μας θέσουν σε διαθεσιμότητα...Ετσι άκουσα και δεν ξέρω ούτε το πότε ούτε την διαδικασία...πάντως συνάδελφοι έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.....Οι μετατάξεις εξυπηρετούν το θεσμό της κινητικότητας. Αν δεν το καταλάβετε, συνάδελφοι, θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Για αυτό η ΟΛΜΕ ζητούσε να μην αιτηθεί κανείς μας μετάταξη. Αλλά ως συνήθως το διαίρει και βασίλευε και το εγώ ελπίζω να τη βολέψω ατομικά τους δώσαν το πάτημα να λένε ότι είχε και επιτυχία το "κόλπο" των μετατάξεων.Διαβάστε το κειμενάκι που ανήρτησε η maria2013. Πόσο πιο καθαρά θέλετε να το διατυπώσει ότι η MANDATORY EXIT συνδέεται με τις ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ;
Ασχετο ο Καλομοίρης είναι χημικός ο Φιρτινίδης ξέρει κανένας;
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 01:24:31 pmΑσχετο ο Καλομοίρης είναι χημικός ο Φιρτινίδης ξέρει κανένας;Μαθηματικος