0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι μα όλοι, πριν φύγουν απο τη ΔΔΕ οργανικής τους οφείλουν να σιγουρευτούν ότι αποδεσμεύονται απο εκεί. Τηλεφωνήστε στον Δ/ντή Εκπ/σης , τον Γραμματέα του ΠΥΣΔΕ ή τον Προϊστάμενο Διοικητικών Θεμάτων και ενημερωθείτε αναλόγως. Μπορεί η Υ.Α. απόσπασης να μην αναφέρει κάτι σχετικό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η Υ.Α. καταργεί το Νόμο ( 3848/2010) που αναφέρει σαφώς ότι κανείς δεν φεύγει αν δεν αντικατασταθεί. Καλύτερα να καθήσετε λίγες μέρες πίσω παρά να βρεθειτε αδικαιολόγητα απόντες και μάλιστα σε εποχές λίαν πονηρές!!
όπως έγραψα και πριν η Υ.Α. δεν αναιρεί το Νόμο. Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη φύγει - και αυτό ειναι ένα μεγάλο ζήτημα , δεν το συζητώ - αλλά αν μπορείτε να βρείτε τηλέφωνα μέσα στο ΣΚ κάντε το για να είστε καλυμμένοι... Συν τοις άλλοις, αποσπάσεις βγήκαν στις "βασικές" ειδικότητες και κει ίσως καποιες ΔΔΕ να έχουν θέμα... πώς θα ανοιξουν τα σχολεια την Τετάρτη....
Η α Αθήνας στους πε60 έχει 8 διάθεση και αρκετούς λειτουργικά υπεράριθμους. Ίσως σε επόμενη φάση.
καλά, ολόκληρη επιστράτευση και συ τώρα πήρες χαμπάρι τον στρατώνα ; καλό ειναι και των αιρετών... όχι οτι οι αιρετοί θα πάρουν την απόφαση, αλλά μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δ/ντές Δ.Ε. και να ζητήσουν πχ μια σχετική ανακοίνωση στο site της κάθε ΔΔΕ ώστε να ενημερωθει ο κόσμος. ( η αιτωλοακαρνανία, έβγαλε ήδη σχετική ανακοίνωση πριν λίγο!! )
εφοσον και οι αποσπασεις σε φορείς εγιναν με τον ιδιο τρόπο, οπως και οι κατά προτεραιότητα,γιατί εμεις θα πρεπει να θετουμε τετοιο θέμα;;η ίδια η υπουργική αποφαση αναιρεί το νόμο,ειμαστε υποχρεωμένοι να την ακολουθήσουμε,αν προκύψει κάποιο θεμα θα πρεπει να έχουμε διαφορετική ενημέρωσηη ταυτοχρονη προσληψη αναπληρωτων σε βασικες ειδικότητες γινεται και για αυτό
Αυτό θεωρώ κι εγώ, ότι κυρώσεις θα έχουμε αν δεν την ακολουθήσουμε. Όταν η υπουργική απόφαση σου λέει ότι οφείλεις να είσαι τη Δευτέρα το πρωί σε άλλη δευτεροβάθμια πρέπει να το ακολουθήσεις. Από κει και πέρα, ας βγάλει ανακοίνωση ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας ότι αναιρεί την υπουργική απόφαση. Δικό τους θέμα. Ξέρω κι εγώ πια; Εγώ, θα προσπαθήσω να μιλήσω με τους αιρετούς, αλλά...