0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 03:20:57 pmΑυτό θεωρώ κι εγώ, ότι κυρώσεις θα έχουμε αν δεν την ακολουθήσουμε. Όταν η υπουργική απόφαση σου λέει ότι οφείλεις να είσαι τη Δευτέρα το πρωί σε άλλη δευτεροβάθμια πρέπει να το ακολουθήσεις. Από κει και πέρα, ας βγάλει ανακοίνωση ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας ότι αναιρεί την υπουργική απόφαση. Δικό τους θέμα. Ξέρω κι εγώ πια; Εγώ, θα προσπαθήσω να μιλήσω με τους αιρετούς, αλλά...Εννοείται οτι πρέπει να την ακολουθήσεις. Απο κει και πέρα, αν είναι σωστή ή όχι κλπ, ας τα βρουν οι "μεγάλοι" μεταξύ τους (υπουργός, διευθυντάδες, παραδιευθυντάδες και λοιποί παρατρεχάμενοι). Αυτοί στο κάτω κάτω προστατεύονται από την κομματική ομπρέλλα, ενώ εμείς, αν δεν κάνουμε ότι μας πούν, θα φάμε ένα σουτ που δεν θα καταλάβουμε από που μας ήρθε!
Αυτό θεωρώ κι εγώ, ότι κυρώσεις θα έχουμε αν δεν την ακολουθήσουμε. Όταν η υπουργική απόφαση σου λέει ότι οφείλεις να είσαι τη Δευτέρα το πρωί σε άλλη δευτεροβάθμια πρέπει να το ακολουθήσεις. Από κει και πέρα, ας βγάλει ανακοίνωση ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας ότι αναιρεί την υπουργική απόφαση. Δικό τους θέμα. Ξέρω κι εγώ πια; Εγώ, θα προσπαθήσω να μιλήσω με τους αιρετούς, αλλά...
και ξαναγράφω : η Υ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ απο το νόμο δε πα να λέει ότι θα καθόμαστε σπιτια μας και θα πληρωνομαστε ένα σκασμό λεφτά !!! (μην μπερδεύετε το τι "μας βολευει να λεει " με το "τι πραγματικά λέει"... ) Και ακριβώς επειδη σε περίπτωση που τεθει θεμα οι έχοντες και κατέχοντες θα ειναι καλυμμένοι ενώ οι απλοί υπαλληλισκοι όπως όλοι εμείς θα βρεθούμε να τρέχουμε και να μας τη λένε κιόλας "άγνοια νόμου δεν συγχωρείτε" ....ένα τηλεφωνάκι υπόθεση ειναι!! Μην επαναπαύεστε !! ( το πιο πιθανό ειναι να σας δώσουν την αποδέσμευση ....αλλά ....... αν σου κάτσει ; )
Πού αναφέρει πού πρέπει να παρουσιαστούν τη δευτέρα όσοι πήραν απόσπαση;
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 03:40:51 pmΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 03:33:15 pmκαι ξαναγράφω : η Υ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ απο το νόμο δε πα να λέει ότι θα καθόμαστε σπιτια μας και θα πληρωνομαστε ένα σκασμό λεφτά !!! (μην μπερδεύετε το τι "μας βολευει να λεει " με το "τι πραγματικά λέει"... ) Και ακριβώς επειδη σε περίπτωση που τεθει θεμα οι έχοντες και κατέχοντες θα ειναι καλυμμένοι ενώ οι απλοί υπαλληλισκοι όπως όλοι εμείς θα βρεθούμε να τρέχουμε και να μας τη λένε κιόλας "άγνοια νόμου δεν συγχωρείτε" ....ένα τηλεφωνάκι υπόθεση ειναι!! Μην επαναπαύεστε !! ( το πιο πιθανό ειναι να σας δώσουν την αποδέσμευση ....αλλά ....... αν σου κάτσει ; )Θα το κάνω, αλλά πες ότι ο γραμματέας του ΠΥΣΔΕ λέει "μείνε" γιατί έτσι το θέλει ο διευθυντής. Εγώ δεν πάω, γιατί το είπε προφορικά ο γραμματέας ή ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας. Έχω παρακούσει τη γραπτή υπουργική απόφαση, βάσει των προφορικών οδηγιών. Είμαι ή δεν είμαι εκτεθειμένη; Ό,τι οι καρεκλοκένταυροι δε δίνουν γραπτώς είναι σα να μην το έχουν δώσει. Αυτοί είναι καλυμμένοι, εγώδεν είμαι. Θέλω να πω, θα προσπαθήσω, μέσω των αιρετών, να βγάλει και η δευτεροβάθμιά μας ανακοίνωση, αλλά αν δεν το κάνει, δε θα παρακούσω την υπουργική απόφαση. Θα αναλάβω υπηρεσία εκεί που μου λέει και ας βγάλει ανακοίνωση που να λέω ότι την Τρίτη πρέπει να γυρίσω πίσω. Δε νομίζω ότι είμαι παράτυπη και θα με κυνηγάει κανείς.Όπου και να είσαι πήγαινε σε ενα ψυχίατρο ζήτα μια άδεια γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου τελευταία και στείλε την με φαξ στην δ/νση που να λέει ακριβώς το λόγο. Μετά πάρε τηλέφωνο και πες μήπως θέλει ο κος/κα Διευθυντής/ντρια να περάσω από το γραφείο να τον ενημερώσω προσωπικά;;;Την ίδια ώρα θα σε έχει αποδεσμεύσει....άντε με τον κάθε παράλυτο που έχει πιάσει μια καρέκλα...
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 03:33:15 pmκαι ξαναγράφω : η Υ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ απο το νόμο δε πα να λέει ότι θα καθόμαστε σπιτια μας και θα πληρωνομαστε ένα σκασμό λεφτά !!! (μην μπερδεύετε το τι "μας βολευει να λεει " με το "τι πραγματικά λέει"... ) Και ακριβώς επειδη σε περίπτωση που τεθει θεμα οι έχοντες και κατέχοντες θα ειναι καλυμμένοι ενώ οι απλοί υπαλληλισκοι όπως όλοι εμείς θα βρεθούμε να τρέχουμε και να μας τη λένε κιόλας "άγνοια νόμου δεν συγχωρείτε" ....ένα τηλεφωνάκι υπόθεση ειναι!! Μην επαναπαύεστε !! ( το πιο πιθανό ειναι να σας δώσουν την αποδέσμευση ....αλλά ....... αν σου κάτσει ; )Θα το κάνω, αλλά πες ότι ο γραμματέας του ΠΥΣΔΕ λέει "μείνε" γιατί έτσι το θέλει ο διευθυντής. Εγώ δεν πάω, γιατί το είπε προφορικά ο γραμματέας ή ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας. Έχω παρακούσει τη γραπτή υπουργική απόφαση, βάσει των προφορικών οδηγιών. Είμαι ή δεν είμαι εκτεθειμένη; Ό,τι οι καρεκλοκένταυροι δε δίνουν γραπτώς είναι σα να μην το έχουν δώσει. Αυτοί είναι καλυμμένοι, εγώδεν είμαι. Θέλω να πω, θα προσπαθήσω, μέσω των αιρετών, να βγάλει και η δευτεροβάθμιά μας ανακοίνωση, αλλά αν δεν το κάνει, δε θα παρακούσω την υπουργική απόφαση. Θα αναλάβω υπηρεσία εκεί που μου λέει και ας βγάλει ανακοίνωση που να λέω ότι την Τρίτη πρέπει να γυρίσω πίσω. Δε νομίζω ότι είμαι παράτυπη και θα με κυνηγάει κανείς.
σου έχω και καλύτερο...αν πήρες απόσπαση κάπου που υπάρχει και μια μειονότητα της Ελλάδας (π.χ. Ζεφύρι) πες στον Δ/ντη σου ότι θέλεις να παραβρεθείς Κυριακή μεσάνυχτα σε τοπικό γάμο που είσαι κουμπάρα...Αν θέλετε μπορώ να έρθω το πρωί στη Δ/νση να το συζητήσουμε αλλά θα με φέρουν οι "νέοι" συγγενείς...
Παράθεση από: mkok στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 03:42:15 pmΠού αναφέρει πού πρέπει να παρουσιαστούν τη δευτέρα όσοι πήραν απόσπαση;Στο δελτίο τύπου του υπουργείου, που συνοδεύει τις αποσπάσεις.
το δελτίο τύπου πάντως , υπουργική απόφαση ΔΕΝ το λες.... κάντε τα τηλεφωνάκια σας που σας λέω... οι αιρετοί είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε κάτι τέτοια !