0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:37:57 pmΔεν νομίζω ότι βγαίνει εγκύκλιος για β φάση. Η εγκύκλιος είναι μία.Κι εγώ έτσι νομίζω, δεν παίρνω όρκο βέβαια................
Δεν νομίζω ότι βγαίνει εγκύκλιος για β φάση. Η εγκύκλιος είναι μία.
Όπως και με οποιαδήποτε αίτηση κάνεις, θα πάρεις είτε υπογεγραμμένο αντίγραφο, είτε τουλάχιστον τον αριθμό πρωτοκόλλου και θα τον φυλάξεις σαν πολύτιμο λίθο! Οπωσδήποτε!!!!Edit: ναι Μαρία θα κάνεις για να είσαι καλυμμένη. Τζάμπα είναι..
Για δείτε και πείτε την γνώμη σας:ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ &
αν κανουμε αιτηση θεραπειας για τα ΠΥΣΔΕ, χανουμε τη δυνατοτητα αποσπασης σε φορεα που εκκεμει ΤΟ αποτελεσμα ;;;
Παράθεση από: gilbert στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:57:13 pmΓια δείτε και πείτε την γνώμη σας:ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ &
Παράθεση από: ar.lecinos στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:32:52 pmαν κανουμε αιτηση θεραπειας για τα ΠΥΣΔΕ, χανουμε τη δυνατοτητα αποσπασης σε φορεα που εκκεμει ΤΟ αποτελεσμα ;;;Όχι δεν χάνεις το δικαίωμα για την απόσπαση στο φορέα που εκκρεμεί το αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτά διευκρινίζονται στην εγκύκλιο των αποσπάσεων που λέει ότι όταν πάρεις σε φορέα δεν εξετάζεται η αίτηση σου για ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ.Συνήθως δεν βγαίνει συμπληρωματική εγκύκλιος αποσπάσεων. Πέρυσι όμως κάτι είχαν βγάλει αλλά δεν θυμάμαι καλά. Νομίζω ότι είχε βγει οδηγία και έδινε τη δυνατότητα να υποβληθούν καινούριες ή αιτήσεις επανεξέτασης σε όσους δεν είχαν υποβάλλει από μόνοι τους.Την αίτηση καλό είναι να την ετοιμάσετε από το σπίτι σας βρε παιδιά δεν είναι τίποτα. Στις διευθύνσεις σας την καταθέτετε και παίρνετε αριθμό πρωτοκόλλου ως απόδειξη ότι την υποβάλλατε.
Αίτηση επανεξέτασης είναι για όσους δε πηραν; Η και γι αυτούς που πήραν αλλΑ Όχι εκεί που θέλαν και θέλουν μήπως και χωρέσουν κάπου στις επόμενες; Πχ πήρες Μεσσηνία ενώ στοχευεις Αθήνα, τι κάνεις