0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:50:55 pmΠαράθεση από: vassogar στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:47:50 pmτι να πω μακαρι...συμφωνω με ο,τι λες αλλα μ'αυτους που μπλεξαμε εχω χασει τις ελπιδες μου...Προσπαθώ και εγω απο κάπου να πιαστώ...απο χθες το βραδυ είμαστε σε κατασταση πανικού, θλίψης, δυστυχιας!δεν αντεχω στην ιδεα πως θα αφησω πισω το μωρο μου στην αρχη μεχρι να βρω σπιτι κ.τ.λ.πώς μας καναν ετσι τις ζωες μας;
Παράθεση από: vassogar στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:47:50 pmτι να πω μακαρι...συμφωνω με ο,τι λες αλλα μ'αυτους που μπλεξαμε εχω χασει τις ελπιδες μου...Προσπαθώ και εγω απο κάπου να πιαστώ...απο χθες το βραδυ είμαστε σε κατασταση πανικού, θλίψης, δυστυχιας!
τι να πω μακαρι...συμφωνω με ο,τι λες αλλα μ'αυτους που μπλεξαμε εχω χασει τις ελπιδες μου...
β΄φάση αποσπάσεων θα βγουν τουλαχιστονγια ΔΔΕ 15-20 Σεπτέμβρη.Από το ΚΥΣΔΕ...
Παράθεση από: kostaslbc στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:49:16 pmβ΄φάση αποσπάσεων θα βγουν τουλαχιστονγια ΔΔΕ 15-20 Σεπτέμβρη.Από το ΚΥΣΔΕ...Που το βρήκες αυτό; Είναι πολύ σημαντικόΥπάρχει κάπου ανάρτηση;
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:04:19 pmΠαράθεση από: kostaslbc στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:49:16 pmβ΄φάση αποσπάσεων θα βγουν τουλαχιστονγια ΔΔΕ 15-20 Σεπτέμβρη.Από το ΚΥΣΔΕ...Που το βρήκες αυτό; Είναι πολύ σημαντικόΥπάρχει κάπου ανάρτηση;Εννοείται ότι δεν υπάρχει ανάρτηση.Είπαμε μέσα από το ΚΥΣΔΕ.
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:04:19 pmΠαράθεση από: kostaslbc στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:49:16 pmβ΄φάση αποσπάσεων θα βγουν τουλαχιστονγια ΔΔΕ 15-20 Σεπτέμβρη.Από το ΚΥΣΔΕ...Που το βρήκες αυτό; Είναι πολύ σημαντικόΥπάρχει κάπου ανάρτηση;β φαση για τις ειδικοτητες;;
Παράθεση από: GTI στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:09:53 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:04:19 pmΠαράθεση από: kostaslbc στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:49:16 pmβ΄φάση αποσπάσεων θα βγουν τουλαχιστονγια ΔΔΕ 15-20 Σεπτέμβρη.Από το ΚΥΣΔΕ...Που το βρήκες αυτό; Είναι πολύ σημαντικόΥπάρχει κάπου ανάρτηση;β φαση για τις ειδικοτητες;;προφανώς θα είναι και αυτές μέσα.ισχύει σίγουρα για αποσπάσεις στις Δ/σεις
Τι επανεξέταση ρε παιδιά? Εδώ παραμέρισαν ολόκληρους κλάδους... Θα αυτοκοροϊδευόμαστε?Το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού....Γιατί δεν βγήκαν εγκαίρως, πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων Α φάσης να πούνε ότιοι Γνωστές Ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας είναι εκτός? Θα ήπρεπε να φτάξουμε στην αναζήτηση της απουσίας του ονόματος μας στη λίστα και στηεπόμενη διαπίστωση του Γενικότερου Φιάσκου των Ειδικοτήτων? Νομίζω ότι αυτό εντάσσεται σε ευρύτερο χυδαίο πόλεμο νεύρων προς εξεύρεση διαθέσιμων-υποτακτικώνγια ότι προκύψει στην πορεία.Μην τον χετε σίγουρο ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο: μάλλον πολύ προχειρότητα υπάρχει και τοπιθανότερο είναι ότι ναι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΟΥ.Μακάρι να επικρατήσει η Λογική και να μην κάνουν άσκοπα καψώνι σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς.Από βδομάδα που θα χουν χρόνο να κάτσουν και να κάνουν μια