0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είπαμε ο Αρβι ξέρει τι κανει......όπως και ολοι οι υπολοιποι κυβερνώντες άλλωστε.πάντα χτυπήματα κατω απο τη μεση.
Παράθεση από: ar.lecinos στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:26:45 pmπαιδια να ρωτησω- αν δεν κάνεις αίτηση θεραπειας κινδυνευεις να μην επανεξεταστει η αιτησή σου για τη
παιδια να ρωτησω- αν δεν κάνεις αίτηση θεραπειας κινδυνευεις να μην επανεξεταστει η αιτησή σου για τη
κι εγώ την ίδια γνώμη με σένα έχω, διαρκείας !!Πάντως στο σχολείο μου από τα 33 άτομαστο σύλλογο μόλις 3 δηλώνουν ότι θα κάνουν 48ωρη.Διαρκείας μόνο εγώ από τους 33 δήλωσα υπέρ.καταλαβαίνεις τι αποτέλεσμα θα έχει λοιπόν
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:04:19 pmΠαράθεση από: kostaslbc στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:49:16 pmβ΄φάση αποσπάσεων θα βγουν τουλαχιστονγια ΔΔΕ 15-20 Σεπτέμβρη.Από το ΚΥΣΔΕ...Που το βρήκες αυτό; Είναι πολύ σημαντικόΥπάρχει κάπου ανάρτηση;Εννοείται ότι δεν υπάρχει ανάρτηση.Είπαμε μέσα από το ΚΥΣΔΕ.
Παράθεση από: kostaslbc στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:49:16 pmβ΄φάση αποσπάσεων θα βγουν τουλαχιστονγια ΔΔΕ 15-20 Σεπτέμβρη.Από το ΚΥΣΔΕ...Που το βρήκες αυτό; Είναι πολύ σημαντικόΥπάρχει κάπου ανάρτηση;
β΄φάση αποσπάσεων θα βγουν τουλαχιστονγια ΔΔΕ 15-20 Σεπτέμβρη.Από το ΚΥΣΔΕ...
Μέχρι τις 20/9 (το αργότερο) θα υπάρξει ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ και
Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα πάντως είναι πως όταν αποφασίζουν να κάνουν και β και γ φάση αποσπάσεων τότε, εξετάζουν τις αρχικές αιτήσεις όσων έχουν υποβάλει αίτηση επανεξέτασης, διαφορετικά θεωρούν ότι η αρχική αίτηση δεν ισχύει.
Αυτό πού το στηρίζεις; Είναι κάτι καινούργιο ή ίσχυε και παλαιότερα;