0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο καλομοιρης σε ατυπη συναντηση με αιρετους στη ΔΕΘ ειπε οτι μεχρι Τριτη β φαση μεταταξεων κ αφου ολοκληρωθει η διαδικασια, αποσπασεις για ειδικοτητες..δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι...αυτα ακουσα κ σας τα μεταφερω
Παράθεση από: golum στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:28:42 am ο καλομοιρης σε ατυπη συναντηση με αιρετους στη ΔΕΘ ειπε οτι μεχρι Τριτη β φαση μεταταξεων κ αφου ολοκληρωθει η διαδικασια, αποσπασεις για ειδικοτητες..δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι...αυτα ακουσα κ σας τα μεταφερωΑφού το είπε ο Καλομοίρης .... εμένα πάντως μου φαίνεται γελοίο το σενάριο αυτό. Το Υπουργείο είπε ότι θα γίνουν οι αποσπάσεις αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των μετατάξεων, εννοώντας αφού παρουσιαστούν και τοποθετηθούν οι μεταταγέντες και ξαναμετρηθούν τα κενά. Οι αιρετοί μας το ερμήνευσαν αλλιώς. Τι μετατάξεις θα γίνουν τώρα; Για 400 ψωροθέσεις που έμειναν ακάλυπτες στην πρωτοβάθμια; Δεν είναι τελείως αστείο;
Το Υπουργείο θα δώσει κενά σε νομούς που δεν είχαν δοθεί στην α΄ φάση; Αυτό δεν ακούγεται τελείως παράτυπο; Δηλαδή όσοι δήλωσαν στην α΄ φάση και ήθελαν να πάνε στις περιοχές που θα δοθούν κενά στην υποτιθέμενη β΄ φάση θα είναι κορόιδα; Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Ελλαδιστάν της τρόικας! Προσωπικά το αποκλείω! Εϊναι παντελώς παράλογο!
Παράθεση από: Κοράκι στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:22:19 amΤο Υπουργείο θα δώσει κενά σε νομούς που δεν είχαν δοθεί στην α΄ φάση; Αυτό δεν ακούγεται τελείως παράτυπο; Δηλαδή όσοι δήλωσαν στην α΄ φάση και ήθελαν να πάνε στις περιοχές που θα δοθούν κενά στην υποτιθέμενη β΄ φάση θα είναι κορόιδα; Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Ελλαδιστάν της τρόικας! Προσωπικά το αποκλείω! Εϊναι παντελώς παράλογο!Μιά ζωή, οι πολλοί είναι κορόϊδα και κάποιοι λίγοι είναι οι ξύπνιοι! Ως πότε..............
Σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία δεν δόθηκαν τα κενά στην πρωτοβάθμια ούτε για τους ΠΕ06
Παράθεση από: villie στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:47:56 amΣε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία δεν δόθηκαν τα κενά στην πρωτοβάθμια ούτε για τους ΠΕ06Επιβεβαιώνω ότι στην εγκύκλιο περί μετατάξεων, το Υπουργείο δεν ανακοίνωσε πλεονάζοντες σε διάφορες περιοχές στις υπό μετάταξη ειδικότητες, ούτε κενά στα αντίστοιχα ΠΥΣΠΕ, με καθαρά ΔΙΚΗ του πρωτοβουλία και για λόγους που μόνο το ίδιο γνωρίζει. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Πειραιάς, όπου παρ' ότι στους ΠΕ06 υπήρχαν, και υπάρχουν, καμιά 55αριά άτομα στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, δεν ανακοινώθηκε κανένας πλεονάζων, ούτε και κενά στο ΠΥΣΠΕ Πειραιά, παρ' ότι είναι γνωστό ότι είναι πολλά, αφού κάθε χρόνο η α'θμια Πειραιά απασχολεί περίπου τους μισούς 'διαθεσίτες' ΠΕ06 της β'θμιας και καμιά 30αριά ΑΚΩ. Δεν τίθεται θέμα βύσματος, ούτε υπάρχει κάποια περίεργη θεωρία συνωμοσίας, τουλάχιστον εξ όσων εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω.
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:14:25 amΠαράθεση από: villie στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:47:56 amΣε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία δεν δόθηκαν τα κενά στην πρωτοβάθμια ούτε για τους ΠΕ06Επιβεβαιώνω ότι στην εγκύκλιο περί μετατάξεων, το Υπουργείο δεν ανακοίνωσε πλεονάζοντες σε διάφορες περιοχές στις υπό μετάταξη ειδικότητες, ούτε κενά στα αντίστοιχα ΠΥΣΠΕ, με καθαρά ΔΙΚΗ του πρωτοβουλία και για λόγους που μόνο το ίδιο γνωρίζει. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Πειραιάς, όπου παρ' ότι στους ΠΕ06 υπήρχαν, και υπάρχουν, καμιά 55αριά άτομα στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, δεν ανακοινώθηκε κανένας πλεονάζων, ούτε και κενά στο ΠΥΣΠΕ Πειραιά, παρ' ότι είναι γνωστό ότι είναι πολλά, αφού κάθε χρόνο η α'θμια Πειραιά απασχολεί περίπου τους μισούς 'διαθεσίτες' ΠΕ06 της β'θμιας και καμιά 30αριά ΑΚΩ. Δεν τίθεται θέμα βύσματος, ούτε υπάρχει κάποια περίεργη θεωρία συνωμοσίας, τουλάχιστον εξ όσων εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω.Τότε γιατί λειτουργεί με αυτό τον τρόπο?