0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:29:08 pmΠαράθεση από: tzhna στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:24:06 pmΞερει κανεις τιποτα νεοτερο για νεες μεταταξεις; Περίμενα να βγαλουν αμεσα ανακοινωση για να δουμε τι θα γινει κ με τις αποσπασεις. Σύμφωνα με τους αιρετούς ο υφυπουργός θα συζητούσε με τον υπουργό σήμερα για να δουν ΑΝ θα γίνει β γύρος μετατάξεων. Δεδομένου ότι κανείς δε γνωρίζει με ποιο πλευρό ξύπνησε σήμερα το αφεντικό αγνοείται και η απόφαση της υλοποίησης ή όχι των μετατάξεωνΠάντως, ένα καμπανάκι κινδύνου είναι οι μεγάλες αποκλίσεις που παρουσιάζονται στο συγκριτικό πίνακα που δημοσίευσε ο Μπράτης, με τα κενά/ πλεονάσματα δασκάλων, νηπιαγωγών και ειδικοτήτων α'θμιας κατά ΔΟΕ και κατά υπουργείο. Αν, δηλαδή, ο 'φικούλης' μίλαγε για 5.000 κενά δασκάλων πανελληνίως και το υπουργείο παρουσιάζει 1.000 πλεονάσματα, μόνο στην Αττική, είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι τα 1.000 κενά αγγλικών κατά Μπράτη, μπορεί κι αυτά να μην υπάρχουν κατά υπουργείο. Οπότε;
Παράθεση από: tzhna στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:24:06 pmΞερει κανεις τιποτα νεοτερο για νεες μεταταξεις; Περίμενα να βγαλουν αμεσα ανακοινωση για να δουμε τι θα γινει κ με τις αποσπασεις. Σύμφωνα με τους αιρετούς ο υφυπουργός θα συζητούσε με τον υπουργό σήμερα για να δουν ΑΝ θα γίνει β γύρος μετατάξεων. Δεδομένου ότι κανείς δε γνωρίζει με ποιο πλευρό ξύπνησε σήμερα το αφεντικό αγνοείται και η απόφαση της υλοποίησης ή όχι των μετατάξεων
Ξερει κανεις τιποτα νεοτερο για νεες μεταταξεις; Περίμενα να βγαλουν αμεσα ανακοινωση για να δουμε τι θα γινει κ με τις αποσπασεις.
Ακομα καλυτερα...αυτη την εβδομαδα, εχουμε Παρασκευη και 13!!!
Κοίτα τώρα που είπες Ιμβρος σκέφτομαι μήπως οι Τούρκοι σέβονται περισσότερο τους Εκπαιδευτικούς....Μην μου βάζεις ιδέες βραδιάτικα...
Όπως αφήνει να εννοηθεί η Eidolonen (παρεμπιπτόντως τι nickname είναι αυτό, φινλανδικό; όπως λέμε Χιρβόνεν, Ραϊκόνεν, Κοπόνεν) τα πάντα είναι θέμα θέλησης του υπουργείου. Τι θα επιλέξει; Λύσεις ακραίες, που θα μας κάνουν να βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο; Π.χ. υποχρεωτικές μετατάξεις όπου γουστάρει αυτό. Ή λύσεις μετριοπαθείς, με προσωρινό χαρακτήρα, που είναι ήδη δοκιμασμένες και σαφέστατα λιγότερο επώδυνες; Π.χ. διάθεση από τη β'θμια στην αντίστοιχη α'θμια με απόσπαση, κάτι που ήδη εφαρμόζεται κατά κόρο, τουλάχιστον στους ξενόγλωσσους.
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:49:46 pmΚοίτα τώρα που είπες Ιμβρος σκέφτομαι μήπως οι Τούρκοι σέβονται περισσότερο τους Εκπαιδευτικούς....Μην μου βάζεις ιδέες βραδιάτικα...Μπεχλούλ γκελ μπουρντά! Ο Αρβι έφτιαξε μπακλαβά
Παράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:02:15 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:49:46 pmΚοίτα τώρα που είπες Ιμβρος σκέφτομαι μήπως οι Τούρκοι σέβονται περισσότερο τους Εκπαιδευτικούς....Μην μου βάζεις ιδέες βραδιάτικα...Μπεχλούλ γκελ μπουρντά! Ο Αρβι έφτιαξε μπακλαβά Εμένα, με αρέσει η Μπιχτέρ. Άσε που το όνομά της και μόνο μου γεννάει βρώμικες σκέψεις και με ερεθίζει.
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:10:39 pmΠαράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:02:15 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:49:46 pmΚοίτα τώρα που είπες Ιμβρος σκέφτομαι μήπως οι Τούρκοι σέβονται περισσότερο τους Εκπαιδευτικούς....Μην μου βάζεις ιδέες βραδιάτικα...Μπεχλούλ γκελ μπουρντά! Ο Αρβι έφτιαξε μπακλαβά Εμένα, με αρέσει η Μπιχτέρ. Άσε που το όνομά της και μόνο μου γεννάει βρώμικες σκέψεις και με ερεθίζει. Και θες κι απόσπαση τρομάρα σου!!! Ξενόγλωσσος της τουρκικής είπαμε??
Συζητώντας σήμερα με αιρετό κάποιου ΠΥΣΠΕ εντός Αθηνών μου είπε ότι τα κενά στις ειδικότητες είναι πάρα πολλά και ότι αυτοί και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης πιέζουν...αλλά στου κουφού την πόρτα...Στους ΠΕ16 εντός του λεκανοπεδίου έγιναν μόνο 4 μετατάξεις στη Δ' Αθηνών νούμερο που δε νομίζω ότι θα κάνει και μεγάλη διαφορά...