0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μετατάξεις είναι για τις ειδικότητες το μέγιστο πλήγμα. Είμαι ΠΕ11. Μετά από μια προσεκτικότατη ματιά, παρατηρώ ότι όσοι συνάδελφοι πήραν μετάταξη έχουν πολύ λιγότερα χρόνια προϋπηρεσίας από εμένα (φαντάζομαι και άλλους πολλούς) και τα περισσότερα από αυτά σε γραφεία (αυτό το δεύτερο είναι βέβαια λεπτομέρεια). Ενώ λοιπόν εγώ δεν μπορώ να πάρω μετάθεση γιατί το Υπουργείο δεν δίνει στις περιοχές που ζητώ, δίνει το δικαίωμα ουσιαστικά μετάθεσης στους μεταταχθέντες. Μια "ωραία" μετάθεση από το παράθυρο, που εγώ νομότυπα δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω και να διεκδικήσω, μετά από 16 χρόνια προϋπηρεσίας. Επιπλέον αλλάζει τις δυνατότητες που έχω να είμαι κοντά στα παιδιά μου μέσα από τη μοριοδοτούμενη (επιτέλους) απόσπαση μέσα σε ένα βράδυ χωρίς να με έχει προειδοποιήσει. Τα παιδιά μου είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού για το υπουργείο. Καλό κουράγιο σε όλους μας και ...ας μην έχουμε μνήμη "χρυσόψαρου".
ΠΥΣΔΕ της ηπειρωτικής χώρας επικοινώνησε σήμερα με τους εκπαιδευτικούς του που έχουν πάρει απόσπαση για άλλα ΠΥΣΔΕ και τους ζήτησε να επιστρέψουν μέχρι να έρθουν αντικαταστάτες. Μπορεί προϊστάμενος ΔΔΕ να βγει πάνω από την υπουργική εγκύκλιο;
Μηπως αυτοι που ειναι στην διαθεση κι ακομα και μετα τις τοποθετησεις σε λειτουργικα κενα, παραμενουν με μηδεν ωρες? Δε ξερω σιγουρα αλλα ετσι το αντιλαμβανομαι.
Ανακοινωνουν κενα τα μουσικα αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρουν. Πχ μουσικο κορινθου εδωσε κενο βιολογου αλλα δεν πηρε κανενα. Αλλα στα μουσικα και καλλιτεχνικα αν εχεις καποιοα πτυχια μουσικης η πιστοποιησεις συνηθως σε προτιμανε. Εγω ροσωπικα προτιμω τα μουσικα και καλλιτεχνικα απο οποιαδηποτε αλλα σχολεια. Για οσο βεβαια θα υπαρχουν και αυτα