0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, όσοι περιμένουμε τα αποτελέσματα της β' φάσης αποσπάσεων για να δούμε αν θα χρειαστεί, ως ύστατη λύση, να καταφύγουμε σε άδεια άνευ αποδοχών, φοβάμαι ότι πολύ δύσκολα θα πάρουμε έστω και αυτή. Μιλώντας με το ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων μου εξήγησαν πως από τη στιγμή που ξεκίνησε το σχολικό έτος και έχουμε τοποθετηθεί σε σχολεία οι άδειες αυτές δε θα εγκρίνονται πλέον τόσο εύκολα όσο γινόταν κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα "κλάψουνε μανούλες", κυριολεκτικά!
οποιος θελει να μην κανει ΑΠΕΡΓΙΑ.η σειρα ολων μας ΕΡΧΕΤΑΙ.http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%BF-e-mail-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%BF-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD
Μια ερώτησηΟι ειδικότητες που δεν συμπεριλήφθηκαν καν στις αποσπάσεις πρέπει να κάνουν αίτηση επανεξέτασης; Είμαι ΠΕ19 και δεν έχω κάνει κάτι.