0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1200 θεσεις στην αθμια σημαινει οτι θα ανοιξουν κενα και σε αλλες περιοχες καθως οι θεσεις που ειχαν απομεινει ηταν οι περισσοτερες στα ΙΕΚ και στα γραφεια. Μαλλον αυτες στα ΙΕΚ και σταγραφεια δινονται στους κλαδους που καταργηθηκαν το καλοκαιρι, 950 θεσεις περιπου. Αρα νεος γυρος, νεο αγχος...Κι αν κανω, κι αν παρω , στην περιοχη που θελω, παλι δεν θα πλεοναζω; Τοσες πραγματικες ελλειψεις εχει η Αθμια; Παντως θεωρω αδικο για τους συναδελφους της Αθμιας να μην πηραν μεταθεση σε αυτες τις περιοχες καθως δεν τους εδιναν κενα και τωρα να βλεπουν να γεμιζουν οι περιοχες που θελουν απο μεταταγμενους. Ειναι σαν να τους καθηλωνουν για χρονια μακρια απο το σπιτι τους...
Καλά τι κάνουν οι άσχετοι;;; Μετατάξεις μέσα στη χρονιά; Τι είναι αυτά; Γιατί δεν λένε τίποτα οι τηλεοράσεις;;; όλα έτοιμα είναι;;;; τι είναι αυτά;;;;
Γνωμη μου οτι δε θα υπαρχουν νεες θεσεις στις μεταταξεις.τα κενα(1200 θεσεις) ειναι για ολες τις ειδικοτητες τα εναπομειναντα απο τη α' φασηοσο για την ειδικοτητα πληροφορικης επειδη το εχω ψαξει τα κενα θα ειναι ελαχιστα (128 εχουν μεινει στην α'βαθμια και 56 σε διοικητικες θεσεις ακαλυπτες απο τη α' φαση) και οσον αφορα τα σχολεια της α'βαθμιας ειναι σε περιοχες οπως κυκλαδες,δωδεκανησα,ηλεια κερκυρα κτλ. δλδ περιοχες χαμηλης ζητησης.αποκλειω το ενδεχομενο να δοθουν νεες θεσεις στα μεγαλα αστικα κεντρα διοτι αυτο δεν ειναι δικαιο για τους μεταταγεντες της α΄ φασης.
Απο γραφείο του υπουργού:Αποσπασεις
Παράθεση από: Loggin στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:55:03 pmΚαλά τι κάνουν οι άσχετοι;;; Μετατάξεις μέσα στη χρονιά; Τι είναι αυτά; Γιατί δεν λένε τίποτα οι τηλεοράσεις;;; όλα έτοιμα είναι;;;; τι είναι αυτά;;;;Πρέπει να πιέσουμε να μην γίνει β΄ κύκλος μετατάξεων και να εξεταστούν οι αποσπάσεις. Η χρονιά έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για το απόλυτο αίσχος. Ας κάνουν μετατάξεις του χρόνου. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα! ΈΛΕΟΣ! ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΥ
Παιδιά για να καταλάβω αύριο θα γίνει συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ και θα βφει β φάση αποσπάσεων (είμαι ΠΕ02) ή απλάθα συζητήσουν γενικώς και αορίστως?