0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
athapris Εχουν κανει ενα χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων αλλα επειδή ότι κανουν το κάνουν με λάθος τρόπο και με απαξίωση δεν το ανακοινώνουν. Για τη
Παράθεση από: annN στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 10:11:16 pmathapris Εχουν κανει ενα χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων αλλα επειδή ότι κανουν το κάνουν με λάθος τρόπο και με απαξίωση δεν το ανακοινώνουν. Για τη
vassogarναι εντός του χρονικού διαστήματος που ανάφερα όλες οι αποσπάσεις της
Συγγνώμη δηλαδή απλά αύριο θα εξεταστούν οι αιτήσεις όσων άλλαξαν γνώμη ως προς την απόσπαση που πήραν κι όσων διαπίστωσαν λάθη κι έκαναν ενστάσεις? Για β φάση αποσπάσεων υπάρχει περίπτωση ?
Απο γραφείο του υπουργού:Αποσπασεις
Μαρία σ'ευχαριστώ για την υπομονή σου και την απάντησή σου. Ναι πράγματι δεν πήρα απόσπαση στην α φάση και έκανα αίτηση επανεξέτασης. Από την αρχή ήμουν στην οργανική μου στα Δωδεκάνησα, σε ξενοδοχεία και πήρα λίγες μέρες άδεια να έρθω Αθήνα να μαζέψω τα πράγματα και το μωρό και να πάμε πίσω μαζί στο σπίτι που νοίκιασα πριν φύγω. Μετά την απογοήτευση που πήρα δεν ξαναμπήκα και ήμουν σίγουρη ότι β φάση αποκλείεται να βγει τωρα κοντά και σήμερα μπάινω και βλέπω ότι θα γίνει β φάση τη στιγμή που αύριο τέτοια ώρα θα ταξιδεύω με το μωρό για Δωδεκάνησα. Και ξαφνικά αισθάνομαι πολύ μπερδεμένη...