0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κατάσταση είναι τραγική συνάδελφοι. Έκαναν αποσπάσεις χωρίς να δώσουν τα πραγματικά κενά και έχουμε μείνει πολλοί ξεκρέμαστοι. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά την ανάκληση της απόσπασής μου.Μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία, στέλνω κατευθείαν αίτηση στο υπουργείο Παιδείας;Όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ.
Παράθεση από: BOEMISSA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:08:55 pmΗ κατάσταση είναι τραγική συνάδελφοι. Έκαναν αποσπάσεις χωρίς να δώσουν τα πραγματικά κενά και έχουμε μείνει πολλοί ξεκρέμαστοι. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά την ανάκληση της απόσπασής μου.Μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία, στέλνω κατευθείαν αίτηση στο υπουργείο Παιδείας;Όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ.Τώρα πρόσεξα καλύτερα το μήνυμά σου. Όταν λες έχουν μείνει πολλοί ξεκρέμαστοι, εννοείς ότι δεν υπάρχουν λειτουργικά κενά στην περιοχή που αποσπάστηκες ή δεν κατάλαβα καλά;
Μίλησα με υπάλληλο στο τμήμα αποσπάσεων (210-3242116) και με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκυτε να γίνει σήμερα ΚΥΣΔΕ για επαναξετάσεις αποσπάσεων ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΔΕ, μάλιστα είχε απορεία για το πως έχει βγεί στον αέρα αυτή η φημολογία.Τελικά πάνε όλοι να μας τρελάνουν και παίζουν κυριολεκτικά μα τα νεύρα μας !!!
Παράθεση από: mary02 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:16:33 pmΠαράθεση από: BOEMISSA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:08:55 pmΗ κατάσταση είναι τραγική συνάδελφοι. Έκαναν αποσπάσεις χωρίς να δώσουν τα πραγματικά κενά και έχουμε μείνει πολλοί ξεκρέμαστοι. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά την ανάκληση της απόσπασής μου.Μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία, στέλνω κατευθείαν αίτηση στο υπουργείο Παιδείας;Όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ.Τώρα πρόσεξα καλύτερα το μήνυμά σου. Όταν λες έχουν μείνει πολλοί ξεκρέμαστοι, εννοείς ότι δεν υπάρχουν λειτουργικά κενά στην περιοχή που αποσπάστηκες ή δεν κατάλαβα καλά;Σαφώς και για λειτουργικά κενά μιλώ. Είμαστε 80, οι 50 είναι ήδη στη διάθεση και δεν έχουν τοποθετηθεί και οι 30 αποσπασθέντες πού θα πάμε;Εννοείται ότι θα εφαρμόσουν τις υποχρεωτικές αποσπασεις εκτός νομού ή και περιφέρειας , καθώς και η περιφέρεια είναι ήδη κορεσμένη.
Παράθεση από: BOEMISSA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:08:55 pmΗ κατάσταση είναι τραγική συνάδελφοι. Έκαναν αποσπάσεις χωρίς να δώσουν τα πραγματικά κενά και έχουμε μείνει πολλοί ξεκρέμαστοι. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά την ανάκληση της απόσπασής μου.Μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία, στέλνω κατευθείαν αίτηση στο υπουργείο Παιδείας;Όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ.Δηλαδή απέσπασαν άτομα σε περιοχές όπου δεν υπήρχε ωράριο; Αν συνέβη αυτό μιλάμε για τεράστια προχειρότητα!