0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tiel,εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο εγγραφο ηταν γνωστο επι θητειας Διαμαντοπουλου ( ορκο δεν παιρνω ), απλα ουδεποτε εφαρμοστηκε. Παντως σε επιπεδο περιφερειας, με υποχρεωτικες αποσπασεις δεν σωζονται. Για παραδειγμα, οταν στην Α,
Οταν παιδιά κάποιος κρίνεται υπεράριθμος και αποσπάται σε άλλη όμορη ομάδα σχολείων για τις ανάγκες τις υπηρεσίας μετά από δήλωσή του, συνεχίζει να παίρνει τα μόρια της οργανικής του ή της νέας του θέσης?
Εχω την εντυπωση πως οταν αποσπασαι σε σχολειο για τις αναγκες τις υπηρεσιας παιρνεις τα μορια του νεου σχολειου στην περιπτωση που αυτα ειναι περισσοτερα της οργανικης σου. Αν ομως ειναι λιγοτερα, τοτε παιρνεις τα μορια της οργανικης. Δηλαδη, οπως και να'χει παιρνεις τα μορια του σχολειου που εχει τα περισσοτερα.Αν ομως το σχολειο που αποσπασαι το εχεις δηλωσει στην αιτηση σου τοτε παιρνεις τα μορια αυτου του σχολειου και οχι της οργανικης σου καθως, εφοσον το ζητησες, θεωρειται επιλογη σου και οχι αναγκη της υπηρεσιας.Με καθε επιφυλαξη...
Το κακό είναι ότι και το κλίμα μεταξύ μας δεν ειναι συναδελφικό. Εγώ ντρέπομαι για τον κλάδο μου (φιλολόγους, με φωτεινές εξαιρέσεις πάντα) για το πώς εκφράζονται για συναδέλφους μας.
Όλοι στον αγώνα που ξεκινάμε από αύριο, αγώνα ζωής, αξιοπρέπειας,για να μπορούμε να κοιτάμε κατάματα τους μαθητές μας και την κοινωνια.