0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως απλα θελουν να ενισχυσουν τον φοβο μας; Δηλαδη, οταν ξερεις οτι δεν εχεις καθολου ωρες και δεν σε διαθετουν στην Αθμια, φοβασαι να μεινεις χωρις ωραριο στις μερες μας, φοβασαι τις υποχρεωτικες αποσπασεις εντος τις περιφερειακης διευθυνσης, φοβασαι τις υποχρεωτικες μεταθεσεις του χρονου και αρα κανεις αιτηση μεταταξης στην Αθμια... μηπως το κανουν απλα για να βεβαιωθουν οτι θα πιασουν το νουμερο αιτησεων που θελουν;Παντως κανεις δεν ειναι ασφαλης πλεον. Και οι δασκαλοι εχουν τις ιδιες δυσκολιες με μας, υποχρεωτικες μετακινησεις εντος περιφερειας ακομη κι αν εχουν οργανικη....http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85
Eμένα πάντως το ΠΥΣΔΕ μου σήμερα πραγματοποιεί τις διαθέσεις στην Α΄
Ο διευθυντής της Π.Ε. με ενημέρωσε ότι στάλθηκε έγγραφο από το υπουργείο, να παγώσουν όλες οι διαθέσεις από την δευτεροβάθμια.Έτσι ενώ το πυσδε με είχε διαθέσει,η διάθεση ακυρώθηκε...ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας!
Δηλαδη εχει παει εγγραφο στις δευτεροβαθμιες ή /και στις πρωτοβαθμιες για να σταματησουν να κανουν διαθεσεις στις πρωτοβαθμιες; Δεν εχει παει σε ολες;Υπαρχει καποιος που να δουλευει σε διευθυνση να μας πει;Τοσο καιρο περιμενουμε να δουμε τι θα γινει...
Σόρυ, αλλά σε ποια Π.Ε. αναφέρεσαι ? Εάν είναι έτσι, ζήτω που καήκαμε! Είμαι με απόσπαση σε ΠΥΣΔΕ, δύσκολη ειδικότητα-ξενόγλωσση, και υποτίθεται έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διάθεση στην Π/θμια. Ξέρεις κανείς κάτι περισσότερο ? Θα παγώσει όντως ? Τότε θα βρεθούμε πάρα πολλοί που πλεονάζουμε...
Π.Ε. Κστοριάς...τη Παρασκευή μου είπαν από το πυσδε ότι έχω πάει πρωτοβάθμια και σήμερα ο διευθυντής της Π.Ε. μου είπε ότι οι διαθέσεις ακυρώνονται.Τη Παρασκευή οι πλεονάζοντες του πυσδε στο νομό ήταν 40 και τώρα είναι 64 γιατί προστέθηκαν κι αυτοί που δεν διατέθηκαν...
Στην ΠΕ Καστοριάς πάγωσαν όπως και σε όλες γιατί ήρθε εντολή από το υπουργείο να τοποθετηθούμε ξανά οι ειδικότητες με πλήρες ωράριο και με βάση τα μόρια του καθενός. Έτσι μειώθηκαν και εδώ οι θέσεις αφού και οι ειδικότητες της πρωτοβάθμιας άρχισαν να πλεονάζουν.