0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλίμονο! Από την άλλη πάλι, από ό,τι έχω καταλάβει ήδη έχουν τοποθετηθεί οι ειδικότητες και κενό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Γιατί μας καθυστερούν ? Στη δική μου ΔΙΔΕ (Δ' Αθήνας) και στη δική μου ειδικότητα (ΠΕ05) δεν υπάρχουν πλέον κενά ούτε για τους στη διάθεση ούτε για συμπλήρωση ωραρίου. Εμείς οι αποσπασθέντες έχουμε ζητήσει διάθεση στην Α/θμια και ακόμα περιμένουμε. Στο μεταξύ έχουν τοποθετηθεί στα σχολεία-φιλέτα (σε κοντινές δηλαδή περιοχές) οι μεταταχθέντες κι έχουν ξεκινήσει κανονικά. Τι μπάχαλο είναι αυτό ? Λέτε να μας σουτάρουν ως πλεονάζοντες σε κανένα άλλο νομό ? Ειλικρινά έχω ξανά μεγάλη αγωνία.Ξέρει κανείς τίποτα ?
Αίσχος!!!Υπάρχουν άνθρωποι που αποσπώνται χωρίς αίτησή τους...
Mα συναδελφε δε ζηταμε ελεημοσυνες και εξυπηρετησεις...Ζηταμε οι περισσοτεροι απο εμας μια αποσπαση απο μια περιοχη που περισσευουμε και δεν εχουμε μερικοι καθολου ωρες , σε μια περιοχη που εχει κενα στην ειδικοτητα μας(και την οποια εχουμε ζητησει με αιτηση μας)Αν εσυ αυτο το θεωρεις αισχος...εγω το θεωρω το απολυτως λογικο!!!
Επειδή ενδέχεται να το παρανόησα: Οι συνάδελφοι αυτοί ανήκουν οργανικά και αποσπάστηκαν υποχρεωτικά ή αποσπάστηκαν και κατόπιν επαναποσπάστηκαν;Γιατί αν συνέβη το 2ο όπως (εσφαλμένα;) κατάλαβα, τότε πρόκειται για αίσχος!
Μάλλον καλομάθαμε στην Εκπαίδευση!Γιατί είναι αίσχος, από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέση να δουλέψει στον νομό του;Δηλ., τί θα έπρεπε να κάνει το υπουργείο; Να τους αφήσει να παραμένουν κάπου, χωρίς να δουλεύουν;
το πραγματικό αίσχος είναι που δεν αντιδράσαμε το 2010 που νομοθετήθηκαν οι υποχρεωτικές αποσπάσεις με ή χωρίς αίτηση.