0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα κανω τον δικηγορο του διαβολου:εχω την εντυπωση οτι το συστημα διορισμων-αποσπασεων-μεταθεσεων ήταν χαοτικο.Και σιγουρα, αν και αυτο ξεβολευει καποιους, δεν ηταν δικαιο. αν εξαιρεσεις επομενως τα σουπερ βυσματα της ΚΥ, ολοι οι υπολοιποι ψιλοβολευονταν κατι με αιρετους, κατι με γραμματεις κ φαρισαιους. Ειχαν διοριστει ξενογλωσσοι που περισσευουν απο παντου ή γυμναστες που φτανουν σε νουμερα ...επιθεωρησης. Δεν φταινε οι συναδελφοι, αλλα οι υπουργοι παιδειας -φυσικοι αυτουργοι-εχουν ονοματεπωνυμο. Δυστυχως, αυτοι αντι να ανησυχουν ειναι ακομα στη πολιτικη σκηνη ή κριθηκαν ικανοι να μας εκπροσωπουν στο Ευρωκοινοβουλιο.Ανησυχω γιατι κανεις δεν το θιγει σαν προβλημα. Πως θα γινουν αποσπασεις αν δεν γινει τακτοποιηση να δουνε ποιους κ ποσους εχουν. Δεν συμφωνω, δεν πηρα αποσπαση, δεν πηρα μεταθεση ταλαιπωρουμαι 5 χρονια τωρα, ομως προσπαθω να σκεφτω λογικα με οσο μυαλο μου εχει απομεινει.
θα κανω τον δικηγορο του διαβολου:εχω την εντυπωση οτι το συστημα διορισμων-αποσπασεων-μεταθεσεων ήταν χαοτικο.Και σιγουρα, αν και αυτο Δεν φταινε οι συναδελφοι, αλλα οι υπουργοι παιδειας -φυσικοι αυτουργοι-εχουν ονοματεπωνυμο.
Λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής, σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο το περιβάλλον του υπουργού:Το ΥΠΑΙΘ ζητά να τοποθετηθούν απαξάπαντες ΚΑΠΟΥ, με τη σειρά να είναι λίγο διαφορετική απ' αυτή που δίνει ο silkcut. Δηλαδή, για φέτος αναμένονται, συνοπτικά: - εθελοντικές αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ- εθελοντικές αποσπάσεις σε επίπεδο Περιφερειών- υποχρεωτικές αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ- υποχρεωτικές αποσπάσεις σε επίπεδο Περιφερειών-
Καλά και άγια όσα λες φίλε, πώς εξηγείς όμως ότι έχουμε πάει κατευθείαν στο βήμα 3; Οι υποχρεωτικές αποσπάσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι το βήμα 1 αφορά μόνο τις ειδικότητες που απασχολούνται σε α'θμια και β'θμια. Το βήμα 2 όμως με προβληματίζει. Τι πάει να πει 'εθελοντικές αποσπάσεις σε επίπεδο περιφέρειας'; Ελπίζει πραγματικά το υπουργείο ότι θα βρεθούν εκπαιδευτικοί να βάλουν μόνοι τους το λαιμό τους στη γκιλοτίνα;