0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ ότι πρέπει να διδασκόμαστε από το παρελθόν και ότι πρέπει να αποδίδουμε ευθύνες. Όμως όταν φτάνουμε στην κρίσιμη στιγμή που πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να εφαρμόσουμε τις κατάλληλες λύσεις θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παρόν και το μέλλον. Το να επικαλούμαστε διαρκώς το παρελθόν και την καμένη γη νομίζω ότι δεν βοηθάει. Αντίθετα πιστεύω ότι αποσπά την προσοχή μας από το σήμερα και ίσως μας αποπροσανατολίζει από το να κάνουμε το σωστό.
Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Αν βασικό μέλημα του υπουργείου είναι να τοποθετηθούν όλοι, γιατί μετά την κοινοποίηση των αποσπάσεων όλοι κω@βαράνε αβέρτα-κουβέρτα; Κάποιος δουλεύει κάποιον. Το ερώτημα είναι ποιος.
δεν είναι αυτό πιστεύω, απλά τα έχουν ανακατέψει όλα, οι σύμβουλοι του υπουργού προτείνουν/αποφασίζουν χωρίς σχέδιο και γνώση της δομής του εκπαιδευτικού συστήματοςέχοντας παρακάμψει όλη την διοικητική ιεραρχία του υπουργείου, το έχουν τονίσει πολλοί συνάδελφοι από το υπουργείο εδώ μέσα, μπάχαλο χωρίς αρχή και τέλος, ώρες ώρες σκέφτομαι ότι η απεργία μας τους βόλεψε (να μη φανεί από τις πρώτες μέρες το μπάχαλο που δημιούργησαν).
Δεν είναι καθόλου αιρετικό αυτό που λες!
Να πω κάτι αιρετικό πάλι και ας μου τα χώσετε...Το Υπουργείο έχει αποφασίσει τι θέλει και προς τα που το πάει...Μάλιστα η δραματική μείωση των αναπληρωτών πρέπει να μας κάνει να δούμε τα πράγματα χωρίς παρωπίδες.Εμείς έχουμε αποφασίσει τι θέλουμε να κάνουμε;Και αν έχουμε αποφασίσει έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε;;;
Ακόμη και αν αποφάσισε το υπουργείο (και αν κατάλαβε κανένας τι αποφάσισε πείτε μου και μένα) δεν δείχνει σοβαρότητα και σταθερότητα ούτε στις αποφάσεις του ούτε στην εφαρμογή τους, γι’ αυτό καθόμαστε και παρακολουθούμε το καθημερινό αυτό σήριαλ. Δεν είναι και κανένα τεράστιο δίλλημα η επιλογή ανάμεσα στα 950 (?) ευρώ για 15 χρόνια στα 700 χιλιόμετρα και στα 450 ευρώ στο σπίτι σου.
Μαζί σου, βρε Silkcut, αλλά ακόμα και ο πιο άσχετος, ο πιο αδαής, ο πιο... εξωφυλαρούχας σύμβουλος, κάποια στιγμή πρέπει ν' αποφασίσει τι θέλει να κάνει και να το κάνει. Την παλιαρρώστια (που 'λεγε και η γιαγιά μου) έχουμε βγάλει. Και δεν είναι μόνο φέτος. Σχεδόν κάθε χρόνο τα ίδια. Άνθρωποι είμαστε, το φελέκι μου, όχι έπιπλα, που τα παρατάς σε μια γωνιά κι αν μείνουν και κάνα μήνα παραπάνω δεν τρέχει τίποτα.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το υπουργείο έχει φάει τέτοιο κόλλημα με τις μετατάξεις. Έκανε τον 1ο γύρο, ΟΚ. Γιατί πρέπει ντε και καλά να κάνει και 2ο; Να υποθέσω επειδή το επιβάλλουν οι όροι του μνημονίου; Και οι διαθέσεις κινητικότητα δεν είναι;