0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίνιμουμ 12 ώρες αγγλικά έχει το πιο μικρό Γυμνάσιο, οπότε δεν φτάνει ένας αγγλικών για δύο Γυμνάσια. Ένα Γυμνάσιο με 9 τμήματα βγάζει με τα επίπεδα 24 ώρες αγγλικών.
Αφου λοιπον αποσπασεις -λιγες και για μεταθεσεις ουτε λογοςνομιζω πως πλεον ηρθε η ωρα να απαιτησουμε την αλλαγη του τροπου μοριοδοτησηςνα εφαρμοστει οτι και στα σωματα ασφαλειαςχιλιομετρικη αποσταση απο τον τοπο μονιμης κατοικιας.αφου με κραταει 850χλ μακρια απο το σπιτι μου τουλαχιστον ας με μοριοδοτησει αντιστοιχα.
Αναφέρομαι στους Αγγλικών. Ολόκληρη η Μακεδονία δεν έχει πλεονάσματα.
Μεταθέσεις τέλος, (αναπληρωτές τέλος), αποσπάσεις τέλος… όλα τα μόρια του κόσμου να έχεις, άχρηστα είναι
Στην Κοζάνη περισσεύουν 15 εξ ολοκλήρου...(αγγλικών). Στη Θεσ/νίκη λείπουν από την πρωτοβάθμια (ανατολική και δυτική) 190...Πριν από τις κατά προτεραιότητα αποσπάσεις , στη δυτική όχι μόνο δεν είχαν πλεονάσματα αλλά είχαν και κενά, τώρα δεν ξέρω. Γιατί λοιπόν να πηγαίνουμε τοοοοσα χιλιόμετρα μακριά ενώ έχει απέναντι από το σπίτι μας σχολεία χωρίς καθηγητές της ειδικότητάς μας??? Το έχω ξαναγράψει, συγνώμη , αλλά θα με τρελάνει αυτό!
Ο Υπουργός, όπως πάντα, σαφέστατος ..... Μας φώτισε πάλι.http://www.esos.gr/uploads/boylh/apantisi-apospaseis.pdf