0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχομαι ολοψυχα εστω και για μια φορα στη ζωη τουςνα ζησουν και να περασουν αυτα που ζουμε εμεις μηνες τωραεξαιτιας της δικης τους ανικανοτητας
Μέχρι τώρα λέγανε άλλα αντί άλλων και ξαφνικά λένε και για Αποσπάσεις(εντάξει καλό είναι αυτό).Κάτι με προβληματίζει, αναμένοντας τα Αποτελέσματα και για να περάσει η Ώρα:Σε ένα μεροκάματο-νυχτοκάματο θα τα βγάλουν όλα και μιλάμε για Αποσπάσεις και Αναπληρώσειςποικίλλης προέλευσης και κατεύθυνσης?Όλα με τη Μια εκεί που δεν γίνονταν τίποτα για Εβδομάδες? Φοβάμει Ρε Συνάδελφοι πως θα βγάλουν Αποτελέσματα Σούπα, αναλογικά με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα....Ο Θεός
Τι πάρτι, με τα εάν και τα εφόσον;
Ο Μπράτης γράφει:"Θα βγάλουν απόψε ειδικότητες για ΕΑΕΠ πλήρους ωραρίου συνολικά 1640 .Θεατρολόγων,Καλλιτεχνικών και Μουσικής"Μου φαίνεται τραγικό ότι δεν θα πάρω απόσπαση και θα πάρουν αναπληρωτές δίπλα στο σπίτι μου....Από ποιο μπαλκόνι να φουντάρω;
Θέμα νομιμότητας η πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Α. πριν τις αποσπάσειςhttp://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/thema-nomimothtas-proslipsi-anaplhroton-ea-apospaseisΜετά τις μετατάξεις σε κενά που δεν δόθηκαν για μεταθέσεις, οι επικείμενες προσλήψεις αναπληρωτών πριν γίνουν οι αποσπάσεις των μονίμων είναι παράνομες.
Πάντως εμένα αυτό που μ'εκνευρίζει, συν τοις άλλοις, είναι ότι όλα αυτά που περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε φέτος και γενικά όλα αυτά τα χρόνια με τις αποσπάσεις και γενικότερα τις τοποθετήσεις, δεν τα αναδεικνύει κανένας συνδικαλιστικός φορέας, με αποτέλεσμα σε πρόσφατη συζήτηση που είχα με συγγενικό μου πρόσωπο να κοντεύω ν'"αρπαχτούμε" καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ειρωνευόταν την απεργία των καθηγητών ότι, όπως έμαθε από τα ΜΜΕ, την κάνουν επειδή λέει θ'αυξηθεί κατά 2 ώρες το ωράριό τους! Κι ενώ προσπαθούσα να του εξηγήσω τα αληθινά μας προβλήματα, εξακολουθούσε να είναι στον αστερισμό που είναι κι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης στην άποψή της για εμάς, ότι είμαστε οι "τεμπέληδες" και "γκρινιάρηδες" δημόσιοι υπάλληλοι...
Παιδιά συγνώμη οι 43 αναπληρωτές φιλόλογοι μαθηματικοί κλπ που λέει ο Μπράτης είναι γενικής ή ειδικής αγωγής;;;
Πού τους αναφέρει ?