0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι ακριβώς είναι δυστυχώς...Εγώ δεν έχω κοντέψει, αλλά έχω αρπαχθεί με αρκετό κόσμο με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα...Θεωρώ ότι το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο και από την αδιαφορία των γονιών. Δυστυχώς από προσωπική εμπειρία και από συζητήσεις με συναδέλφους έχουμε καταλήξει στο ότι δεν ενδιαφέρονται όλοι οι γονείς για την ποιότητα της εκπαίδευσης που τυγχάνουν τα παιδιά τους αρκεί να 'απασχολούνται' τις ώρες που εκείνοι πρέπει να είναι στη δουλειά. Που είναι όλοι αυτοί οι γονείς που θίγονται να βγούνε να διαδώσουν το πρόβλημα στην κοινωνία;
Για τις δε ενστάσεις ούτε φωνή ούτε ακρόαση...Το φετινό δεν ξανάγινε...
Ρε παιδιά, συγνώμη, στη συνεδρίαση κυσδε υπήρχαν και τα θέματα 1. Αιτήσεις επανεξάτασης απόσπασης απο πυσδε σε πυσδε και 2. Αιτήσεις ανάκλησης από πυσδε σε πυσδε.Θα βγουν πρώτα οι αναπληρωτές και οι αποσπάσεις από Δευτέρα και αν που λέει ο Μπράτης;;;Μα για όνομα πια!!!Για όνομα!!!Τι καψόνια είναι αυτά;;;
παιδια ενοχλείστε κάποιος τον Καλομοίρη να μην τον ενοχλήσω πάλι για να μάθουμε σε τι φάση είναι η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ. 6944604063 το τηλ.του
Πολύ χοντρό να γινει ετσι, ακομα κι απο το φιλτατο υπουργείο μας.
Μιας και πηρες, απάντησε; σου ειπε κατι;
Μπειτε στο φβ Μπρατη!!!Εβγαλε τις αποσπασεις της αβαθμιας!!!!!!!!!Καλή επιτυχία!!!!!!!