0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μέσα σε όλα, συνελήφθη και ο ουραγκοτάγκος-ηγέτης-ινστρούχτορας του... μορφώματος, σύμφωνα με έσχατες πληροφορίες. Μαζί και ο υπαρχηγός (και οι δυο όνειδος της Λακωνικής γης).Καιρός ήταν... στα τσακίδια...
Μόνο εγω σκεφτομαι να κάνω για δευτερη φορα επανεξέταση??Παιδια ας οργανωθουμε!Αν μαζευτουν πολλες αιτησεις ίσως γίνει και άλλη φάση αποσπάσεων!Όνειρο απατηλό αλλα ποτε δεν ξέρεις......
Μα γιατί το λες αυτό......................Στα Παπαδιάνικα το θεωρούν τιμή τους!Να συνεναίσω κι εγώ,επιστρέφοντας στο θέμα των αποσπάσεων, πως ο εμπαιγμός του εκπαιδευτικού κλάδου είναι ατέρμονος και εξοργιστικός.Τόση πρεμούρα ,αγωνία και άγχος για να αποσπαστούν τελικά 4 Αγγλικής και 2 Γαλλικής;Οικογένειες μοιράζονται ,πορτοφόλια εξατμίζονται και όλα αυτά με ...εξαιρέσεις γιατί υπάρχουν και οι κατα προτεραιότητα αποσπάσεις.....Έχω υποστηρίηει και στο παρελθόν:η νέα τάξη πραγμάτων στην εκπαίδευση που έρχεται αν δεν ενδυθεί το μανδύα της ι σ ο ν ο μ ί α ς θα δημιουργηθούν προβλήματα και η πληρης διασπαση του κλάδου θα είναι αναπόφευκτη και ηχηρή.Διότι δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι σπίτι του ένας σύζυγος π.χ δικαστικού ή αιρετός και όχι ένας σύζυγος ανέργου ή ο σοβαρά πάσχων;Και τελικά υπάρχει τεράστια διαφορά στις δυσκολίες και τα έξοδα των 4 με τα 3 παιδιά ή των 2 παιδιών με άνεργο τον ένα γονιό και τον άλλο ξενιτεμένο;Αυτά πρέπει να τα δει η ΟΛΜΕ και να προτείνει μια τάξη στο χάος......
Κακώς πήρε αναπληρωτές πριν ικανοποιήσει και άλλες αιτήσεις αποσπάσεων! Θα μπορούσε να πάρει αναπληρωτές μετά στα κενά που άφησαν οι αποσπασμένοι! Εκτός αν φοβήθηκαν οτι σε κάποιες περιοχές δεν θα πάνε καθόλου αναπληρωτές, τι να πω.....
Πιθανό να γίνει, γιατί όχι;
Ενας εισαγγελεας για συσταση εγκληματικής οργάνωσης μπορεί να παρεμβει; Αυτα που γίνονται εδώ ξεπερνουν ακομα και την πιο νοσηρη φαντασια.Εχω δεκατεσσερα χρονια υπηρεσια ,τρια ανηλικα παιδια και συνηπερετηση με εκπαιδευτικο του ιδιου κλαδου (ΠΕ11).Ζηταω μεταθεση σε νομους της Θεσσαλιας αλλα δεν παίρνω γιατί δεν υπαρχουν κενα.Πριν δυο μηνες κανουν μεταταξεις και στην Καρδιτσα φερνουν δευτεροβαθμιους απο την επικρατεια με λιγοτερα μορια απο μενα.Στην συνεχεια αυτη η περιοχή χαρακτηριζεται πλεονασματικη και αποσπουν συναδελφους στην Λαρισα με τα μισα μορια απο μενα στην οποια εχω κανει αιτηση για αποσπαση και εγω.Υ.Γ Ο συζυγός μου εχει κανει αιτηση για αποσπαση στο νησί που υπηρετώ και εγω και δεν ικανοποιείται η αιτηση του....Ελεος Ποσες παρνομιες να ανεχθουμε πια......
Παράθεση από: suliet στις Σήμερα στις 09:42:46 πμΜόνο εγω σκεφτομαι να κάνω για δευτερη φορα επανεξέταση??Παιδια ας οργανωθουμε!Αν μαζευτουν πολλες αιτησεις ίσως γίνει και άλλη φάση αποσπάσεων!Όνειρο απατηλό αλλα ποτε δεν ξέρεις......Αν υποθέσουμε ότι αυτή ήταν η 2η φάση τότε η τρίτη θα βγει περίπου εκεί στα Χριστούγεννα.....και εγω θα κάνω ένσταση....